Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14617980 www.bgdnes.bg

"Левски" се хвърля срещу ЦСКА

Излизат с чисто нови екипи в дербито

"Левски" няма да се пази и ще излезе с най-доброто в дербито срещу ЦСКА-София. Последният мач от плейофите в Първа лига е утре от 18,45 на Националния стадион.

За разлика от гостуването в Разград, сега треньорът Елин Топузаков планира да пусне основните си футболисти. Причината за това е зарядът на един мач с "червените". На "Герена" не смятат, че мога да се пестят в дербито. Независимо от очертаващия се на 11 юни бараж за участие в Лигата на конференциите.

Реклама

Трима футболисти на "Левски" висят с по осем жълти картона и при нов ще бъдат наказани за два мача. Това са Цунами, Андриан Краев и Ивелин Попов. Най-много един от тях може да бъде съхранен срещу ЦСКА-София. В титулярния състав със сигурност ще се завърнат Жерени Петрис, Роналдо, Рикардиньо и Уелтън.

На "Герена" стискат палци да могат да разчитат и на Ноа Сонко Сундберг, Филип Кръстев и Асен Митков. Тримата напуснаха с травми мача с "Лудогорец" (2:3), но в тима се надяват да не са сериозни.

"Левски" ще излезе с чисто нови екипи в дербито с ЦСКА-София. "Сините" вече ще играят с "Адидас". Титулярната фланелка е синя, а резервният екип Ц черен. На гърдите на фланелките е традиционното "Л", а на ръкавите има три линии в бяло.

До този момент "Левски" на два пъти в своята история е бил обличан от германския концерн Ц между 1976 и 1991 г. и между 1992 и 1999 г.

Освен мъжкия отбор "Адидас" ще бъдат екипирани и всички отбори от ДЮШ.

Четете още

Низвергнат от Мъри вдигна сватба

Низвергнат от Мъри вдигна сватба

"Левски" се пази за ЦСКА и бараж

"Левски" се пази за ЦСКА и бараж

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама