Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14611354 www.bgdnes.bg

Низвергнат от Мъри вдигна сватба

Анте Блажевич се ожени за сексапилната Дорис

Низвергнатият за дълго в "Левски" Анте Блажевич вдигна пищна сватба. Той се ожени за красивата си половинка Дорис в Хърватия.

Церемонията бе в петък. Заради нея защитникът получи разрешение от "синьото" ръководство да се прибере в родината си за няколко дни.

Реклама

Сватбата бе в градче в близост до Загреб, а "България Днес" разполага с няколко снимки от събитието. Влюбените си казаха "да" в църква на няколко века. Придвижваха се с ретро автомобил, специално нает за случая. След това купонът продължи до ранни зори в елитен хотел. Имаше много танци и веселие, а най-дейни бяха младоженците. Приятелите им ги изненадаха с феерия от футболни факли и фойерверки пред заведението.

Дорис смени два тоалета за големия си ден. По време на церемонията бе с красива дълга рокля като на принцеса. Допълваше я с нежен воал. В късните часове булката се премени в секси къса рокля, която подчертаваше страхотните й форми.

Анте Блажевич пристигна на "Герена" миналото лято по изричното настояване на Станимир Стоилов. След само един изигран мач бе обявен за ненужен от Мъри и пратен да тренира самостоятелно. След напускането на Стоилов защитникът бе върнат да тренира в първия отбор от Елин Топузаков. Той има да наваксва сериозно с подготовката и затова не взима участие в мачовете на този етап.

Смятаната за една от най-красивите половинки на "Герена" Дорис и Блажевич са заедно от над 8 години. Сгодиха се преди около две. Футболистът предлага брак на любимата в Дубровник. Младата дама е фитнес инструктор. Освен това изготвя планове за здравословно хранене. Завършила е кинезиология, което й помага в работата. Чувства се отлично в София.

Влюбените са настанени в апартамент в комплекс в полите на Витоша. Дорис е щастлива, че има голяма тераса. Така може да тренира на открито.

Четете още

Секси хърватка подлуди "Герена"

Секси хърватка подлуди "Герена"

Реклама
Реклама
Реклама