Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14689904 www.bgdnes.bg

Директорът на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов: Ще загреем с "Левски" за Европа

ЦСКА 1948 ще загрее за дебютното си участие в евротурнирите с дерби срещу "Левски" в първия кръг на Първа лига. Новото първенство започва на 14 юли, като точните дати и часове на всички мачове ще бъдат обявени допълнително. Другият най-интересен мач в първия кръг е пловдивското дерби между "Локомотив" и "Ботев". Сезонът за втора поредна година започва с мач между ЦСКА 1948 и "Левски", като през миналата тимът от Бистрица победи с 1:0 "сините".

"Четвърти сезон поред започваме в Първа лига, първите два с ЦСКА София, третия и четвъртия - с "Левски" - коментира изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов. - В интерес на истината, това е по-добре от гледна точка на зрителския интерес и защото е сериозен двубой, който ще подготви отборите за евромачовете им. Положително е, че започваме срещу силен отбор като "Левски", така че да сме максимално подготвени за евромачовете." 

Реклама

Сезонът ще започне и ще завърши по-рано заради предстоящото догодина европейско първенство. Първенството приключва на 25 май, след което ще бъдат изиграни баражите, а финалът за Купата на България е насрочен за 15 май.

Голямото дерби на България между ЦСКА-София и "Левски" ще бъде в 13-ия кръг, който ще се изиграе в началото на октомври. В първия мач между двата гранда през сезона домакин ще са "червените". В първия кръг на първенството тимът от Борисовата градина ще гостува на "Хебър". Шампионите от "Лудогорец" стартират с визита на "Крумовград", но новакът в елита ще играе домакинските си мачове на новия "Колеж" в Пловдив. Големите дербита за тима от Разград са в 5-ия кръг срещу ЦСКА-София и в 12-ия срещу "Левски".

Четете още

Дясната ръка на Мъри става шеф в "Левски"

Дясната ръка на Мъри става шеф в "Левски"

"Фейенорд" иска Кръстев

"Фейенорд" иска Кръстев

Секси сестра БРАНИ грешника на ЦСКА Турицов

Секси сестра БРАНИ грешника на ЦСКА Турицов

Шеф на ЦСКА 1948 крачи с червен тефтер

Шеф на ЦСКА 1948 крачи с червен тефтер

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама