Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14888272 www.bgdnes.bg

Георги Дерменджиев: Не е изненада загубата от "Балкани"

"Лудогорец" загуби неочаквано с 0:2 от косовския "Балкани" първия си мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Според бившия треньор на "орлите" Георги Дерменджиев няма никаква изненада от резултата.

Кореница (45+1) беше точен за домакините през първото полувреме, а Зюба (55) удвои. Пред Доминик Янков се откри най-чистото голово положение за родния тим, но той стреля в гредата, което бе и единственото положение за българския тим в мача.

"Балкани" игра по-организирано, имаше добър контрол над топката и с оглед на видяното на терена резултатът не е изненада - коментира пред "България Днес" Дерменджиев. - Но съм оптимист и вярвам, че при реванша в Разград всичко ще е много по-различно. Не искам да давам съвети нито на треньора Ивайло Петев, нито на играчите, но според мен те трябва да излязат успокоени на "Хювефарма Арена". Видяха какъв отбор е "Балкани", нищо особено не са. Футболистите на "Лудогорец" имат несравнимо по-голям турнирен опит. Не искам да говоря за мотивация, защото те трябва да я имат и мисля, че я имат. Въпреки загубата дяволът не е толкова черен, два гола се връщат, не би трябвало да е проблем за нашия отбор срещу този съперник. Разбира се, трябва да свършат доста работа за едната седмица, която имат до втория сблъсък. Не мога да коментирам дали още са били във ваканционно настроение, или са подценили съперника. Това, че от щаба на "Балкани" през цялото време говореха как "Лудогорец" е фаворит и колко хвалби казахау не би трябвало да повлияе психически на опитни футболисти и те да допуснат отпускане. Защото всичко, което чухме от тяхна страна, всъщност е самата истина."

Четете още

"Крумовград" плаши "Лудогорец" с бразилско острие

"Крумовград" плаши "Лудогорец" с бразилско острие

Александър Тунчев: Целим се в купата и ще се борим за Топ 6

Александър Тунчев: Целим се в купата и ще се борим за Топ 6

"Лудогорец" клекна два пъти в Прищина

"Лудогорец" клекна два пъти в Прищина

Тисера е новият любимец на Петев

Тисера е новият любимец на Петев

Реклама
Реклама
Реклама