Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14914036 www.bgdnes.bg

Сектор "Б" на война срещу всички!

"Сините" се подсилват, чакат двама чужденци

Войната в "Левски" придоби небивали размери по време на първия мач от новия сезон с ЦСКА 1948 (1:2). Сектор "Б", който се обяви против мажоритарния собственик Наско Сираков, издигна куп транспаранти срещу него. На няколко пъти имаше и скандирания срещу него. Те бяха приети с бурни освирквания от останалите два сектора на "Герена", което показа окончателното разделение на феновете. От "А" и "В" летяха и викове "Смешните сте!" по адрес на ултрасите. Досега това разцепление бе най-вече в социалните мрежи. Сега за първи път двата лагера явно се очертаха на стадиона - сектор "Б" и останалите. Атаките между двете страни продължиха и след мача в социалните мрежи. Стига се дори до открити закани. В следващия кръг "Левски" гостува на "Ботев" (Пд), като много от враждуващите фенове ще бъдат на едно място в клетката за гостуващата агитка на "Колежа". Това притеснява мнозина на "Герена".

Междувременно стана ясно, че "Левски" очаква двама чуждестранни футболисти в следващите дни. Играчите са договорили всичко с клуба и остава само подписването на договорите.

Реклама

Двете попълнения бяха анонсирани преди няколко дни от треньора Николай Костов. Той разкри само, че са халфове. "България Днес" научи, че става дума за чужденци. Най-вероятно пристигат на "Герена" като свободни агенти. Причината е, че "сините" не могат да си позволят да плащат трансферни суми. От клуба разговаряха и с бившия си футболист Георги Миланов за връщане. Той даде принципно съгласие, ако не си намери отбор в чужбина.

В руските медии се появи информация, че местният "Краснодар" се интересува от Цунами. Там се цитира агентът на левия краен бранител на "сините".

"Цунами направи добър сезон в "Левски", с което привлече вниманието на "Краснодар". Засега това е само интерес, без конкретни предложения. Освен това Рамирес наскоро напусна "Краснодар" и Цунами може да го замени на позиция", обяви мениджърът Матеус Хавиер пред sports.ru.

Бразилецът пропусна двубоя на "Левски" с ЦСКА 1948, тъй като изтърпява наказание от два мача.

Четете още

ЦСКА 1948 обяви голяма цел:
Искаме шампионската титла!

ЦСКА 1948 обяви голяма цел: Искаме шампионската титла!

ВОЙНАТА НЕ СТИХВА! И жената на Мъри хули Сираков

ВОЙНАТА НЕ СТИХВА! И жената на Мъри хули Сираков

КРАЙ! Наско Сираков ЗАЧЕРКНА МЪРИ!

КРАЙ! Наско Сираков ЗАЧЕРКНА МЪРИ!

ВОЙНА В "ЛЕВСКИ"! Любо Младежа: Наско Сираков лично изгони Станимир Стоилов!

ВОЙНА В "ЛЕВСКИ"! Любо Младежа: Наско Сираков лично изгони Станимир Стоилов!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама