Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15032117 www.bgdnes.bg

В Румъния треперят от "червените" ултраси

В румънския град Сфънту Георге треперят от феновете на ЦСКА-София. Местните са сериозно притеснени от лошата слава на ултрасите на "червеноте".

По тази причина полицията в града е вдигната накрак за мача на "Сепси" с "армейците". Повикани са и подкрепления от съседни населени места, пише румънската преса.

Реклама

За феновете на ЦСКА-София бяха отпуснати точно 425 билета по 10 евро. Пълният капацитет на съоръжението е 8400 места. Пропуските за "червените" привърженици се продаваха единствено в румънски сайт. Въпреки това всички бяха изкупени.

Треньорът на "Сепси" Ливиу Чоботариу очаква ЦСКА-София да смени схемата на игра при новия си наставник Нестор Ел Маестро. Той предупреди своите футболисти, че трябва да бъдат много внимателни в реванша. "Сепси" спечели първия мач в София с 2:0.

"Има много неизвестни за реванша, ЦСКА-София има нов треньор, вероятно ще смени системата на игра - заяви Чоботариу. - Ще трябва да бъдем прагматични и да играем за резултат, който да ни класира напред. Те също ще дойдат да се класират и ние трябва да сме много внимателни!"

"Сепси" победи "Динамо" (Букурещ) с 3:0 като гост в третия кръг от румънската Суперлига. Така вече в пет поредни мача от началото на сезона не е допуснал гол във вратата си.

"Имаше еуфория след победата в София и беше трудно да се съсредоточим върху вътрешното първенство, знаейки, че след два дни ни предстои "финал", добави Чоботариу.

ЦСКА-София не организира официално представяне на новия треньор Нестор Ел Маестро.

"Предвид краткото време, с което новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро разполага за подготовка на тима преди реванша със "Сепси", официално представяне няма да има. Първата пресконференция, която Ел Маестро ще даде, ще е в сряда преди двубоя с румънския отбор", информираха от клуба.

В неделя наставникът проведе първа тренировка начело на тима, а днес рано сутрин отборът отпътува за Румъния.

Четете още

Ел Маестро сменя музиката в ЦСКА

Ел Маестро сменя музиката в ЦСКА

Най-известните водещи ПОДКРЕПЯТ ЦСКА на стадиона

Най-известните водещи ПОДКРЕПЯТ ЦСКА на стадиона

Реклама
Реклама
Реклама