Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15119690 www.bgdnes.bg

Кокала с мисия като Джеймс Бонд в Израел

Кокала е футболният Джеймс Бонд на "Левски" в Израел.

Легендата на "сините" Емил Велев пътува с отбора за първия мач от туринра Лига на конференциите срещу "Апоел" (Беер Шева), който е тази вечер с начален час 20,30 ч. Кокала ще бъде използван от щаба на треньора Николай Костов като безценен съветник в разузнаването на противника, научи "България Днес". Велев има огромен опит като играч и треньор в Израел и солидни контакти в страната. Считан е за най-добрия ни познавач на футбола в еврейската държава.

Със сигурност Кокала ще има своя принос в изграждането на стратегията за мача с "Апоел" (Беер Шева). Велев е последният треньор на "Левски", триумфирал с шампионска титла и случайно или не, един от неговите прякори е Джеймса. Точно като световноизвестния Агент 007 - Джеймс Бонд. 

Реклама

Както се и очакваше, "сините" отпътуваха без двама важни играчи - Жереми Петрис и Кристиан Димитров. Двамата са с контузии, които не им позволяват да играят във въпросната среща. "Левски" имаше проблеми преди отпътуването за Израел. Техническа повреда, установена след проверка от пилота, принуди отбора да смени своя самолет, съобщи "Спортал".

Полетът беше насрочен за вчера в 9,30 ч., като цялата делегация бе заела своите места минути по-рано. След забавяне за техническа проверка от пилота бе взето решение тимът да отпътува с друг самолет за Израел. В крайна сметка "Левски" отпътува по-късно. Интересното е, че самолетът, с който тимът ще пътува, е този, с който "Лудогорец" се прибра във Варна след гостуването си на "Астана". Друг любопитен факт е, че номерът на полета на "сините" е 1914.

Четете още

Звезди на "Левски" станаха българи

Звезди на "Левски" станаха българи

"Синята" легенда Емил Велев-Кокала: Мислят националния тим за кръжок

"Синята" легенда Емил Велев-Кокала: Мислят националния тим за кръжок

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама