Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15258694 www.bgdnes.bg

"Айнтрахт" спи в хотела на "Апоел"

Костов преди мача е само с една въпросителна за състава

Феновете на "Левски" видяха знамение преди днешния мач с "Айнтрахт" от Лигата на конференциите. Първият двубой от плейофа за влизане в групите е от 20,00 ч. на Националния стадион.

Германският отбор е избрал същия хотел в София като предишния противник на "сините" - "Апоел" (Беер Шева). Както е известно, "Левски" отстрани израелския тим след победа с 2:1 на "Герена". Сега феновете се надяват хотелът до паметника на Апостола в центъра на София отново да е на кадем за "сините" и да донесе нещастие на противника.

Реклама

"Айнтрахт" реши да не тренира в София преди мача. Германците кацнаха снощи, като треньорът им Дино Топмьолер не даде и пресконференция в България. Вместо това имаше онлайн такава преди отлитането на тима от Франкфурт. Съперникът на "сините" ще разчита на собствения си автобус по време на престоя в София. Возилото пристигна ден преди отбора и ги посрещна в столицата.

"Искаме да се класираме в груповата фаза и да имаме успехи в нея. Не познаваме турнира, но ще се отнесем по същия начин, по който и към Шампионската лига през миналия сезон. Срещите в Европа винаги са специални и ги очакваме с нетърпение", заяви спортният директор на "Айнтрахт" Маркус Крьоше.

Треньорът на "Левски" Николай Костов има само една въпросителна около състава си. Тя е свързана с позицията на десния бек. Жереми Патрис вече е възстановен от травмата, заради която пропусна двата мача с "Апоел". В тях отлично се представи Патрик-Габриел Галчев. Младокът се отчете с две асистенции за победата над израелците с 2:1. Именно затова се очаква той да бъде предпочетен за титуляр срещу "Айнтрахт".

Така Костов ще разчита на същата единайсеторка, която победи "Апоел" преди седмица.

Четете още

Шок за "Айнтрахт" преди "Левски"!

Шок за "Айнтрахт" преди "Левски"!

Героят на "Левски" Роналдо бил пред смяна, а вкара гола на сезона

Героят на "Левски" Роналдо бил пред смяна, а вкара гола на сезона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама