Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15259193 www.bgdnes.bg

Треньорът на испанките обарва колежка

Хорхе Вилда хваща помощничка за гърдата след победния гол във финала срещу Англия

Нов сексскандал гръмна в женския национален отбор на Испания! Този път на прицел е селекционерът на "ла фурия" Хорхе Вилда, който хваща една от помощничките си за гърдите по време на финала на световното срещу Испания. Видеозапис, направен секунди след гола на Олга Кармона във финала срещу Англия в 29-ата минута, показва как испанският щаб празнува - и лявата ръка на Вилда се задържа върху гърдите на член на екипа.

Реклама

Треньорът се превърна в поляризираща фигура сред отбора си през последните години, като тези разделения станаха много очевидни на световното. След четвъртфинала срещу Холандия Вилда тичаше да прегръща футболистките, но беше игнориран от своя отбор. По време на полуфинала срещу Швеция испанската звезда Алексия Путелас отказа да се ръкува с него, а медиите разкриха някои от странните методи на селекционера. Според "Мундо депортиво" треньорът е създал контролираща среда и е принуждавал футболистките да държат вратите на стаите си отворени до полунощ, за да провери дали са там, преди да заспят. Твърди се, че Вилда дори проверява чантите им, когато се върнат от пазаруване. Футболистките също трябва да казват с кого се срещат, ако искат да напуснат лагера, като всяко движение подлежи на строго наблюдение.

Историята за палавия Вилда идва на фона на скандала с шефа на федерацията Луис Рубиалес, който целуна по устата една от футболистките след финала срещу Англия. Под обществения натиск босът се извини за изцепката. "Без съмнения направих грешка и трябва да го призная - каза Рубиалес. - Случи се по много спонтанен начин, без недобросъвестност от която и да е страна. Видяхме го като нещо нормално и естествено, но това предизвика полемика, някои хора, изглежда, бяха разстроени и затова трябва да се извиня." 

Четете още

(СНИМКИ) Вижте кои са най-секси футболистките на световното

(СНИМКИ) Вижте кои са най-секси футболистките на световното

Гореща футболистка подпали Ибиса

Гореща футболистка подпали Ибиса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама