Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15464358 www.bgdnes.bg

Гонзо: Аз ли да вкарам 2-3 гола?

Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо заяви, че не се предвижда смяна на селекционера Младен Кръстаич въпреки липсата на добри резултати.

"В моите мисли на дневен ред не стои оставка на Младен Кръстаич. Младите играчи са бъдещето на България. Ако зависи от мен, аз ще оставя Младен. Спас Делев, Кирил Десподов и Чочев са тримата над 25 години. Гледаме класирането, но какво да направим? Да вляза и да вкарам два-три гола ли? Много пъти футболистите не могат да изпълнят решенията на треньора", заяви Гонзо при прибирането на националния тим от Черна гора.

Реклама

"Всички съжаляваме за този мач, защото отборът игра добре. Изпуснахме ситуации. Резултатът не беше добър, но аз го отчитам на опита на футболистите." 

Играчите подкрепят треньора

Футболистите от националния тим изразиха подкрепата си към селекционера Младен Кръстаич.

"Играхме добре, просто нямахме шанс и късмет. Не си развихме добре атаките и не се получиха нещата в завършващата фаза. Те имаха една атака, един удар второто полувреме и вкараха гол. Нещо специално е да отбележиш с националния отбор. Щастлив съм, но не успяхме да се поздравим с победа. Отборът игра страхотно. Всички сме зад треньора", коментира нападателят Преслав Боруков, който реализира дебютно попадение. 

"Искахме да играем футбол, но теренът не ни го позволяваше. През второто полувреме излязохме със самочувствие. За жалост не успяхме да отбележим втори гол, който да ни донесе успеха", каза Спас Делев.

Четете още

Георги Дерменджиев: Някои играчи НЕ ЗАСЛУЖАВАТ да са национали

Георги Дерменджиев: Някои играчи НЕ ЗАСЛУЖАВАТ да са национали

Напрежение в националния отбор по футбол

Напрежение в националния отбор по футбол

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама