Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15560072 www.bgdnes.bg

"Левски" и Краев уредиха нов договор

"Левски" и Андриан Краев почти се разбраха за нов договор. Сагата продължава вече няколко седмици, но двете страни най-накрая стигнаха до консенсус. "Сините" са предложили по-висока оферта за втория си капитан, чийто контракт изтича в края на сезона. Очаква се в близките дни Краев официално да преподпише договора си, като неговата заплата ще бъде около 10 000 евро на месец. Така националът ще се превърне в един от най-скъпоплатените на "Герена". Краев вече е оценяван на 2 млн. евро и се превърна в един от лидерите на "сините".

От "Герена" продължават преговорите и с други играчи, чиито договори изтичат. Близо до преподписване е защитникът Кристиан Димитров, който също е получил по-добро предложение. За разлика от него нидерландецът Килиан ван дер Каап засега отказва предложението на клуба. Основната причина е, че бранителят не е доволен от статута си на резерва. Друг бранител - Жереми Петрис, поднови преговорите си за нов договор с клуба. Доскоро беше категоричен, че не желае да остане след края на контракта му идното лято. Наскоро десният защитник е имал среща с човек от ръководството на "сините". Проблемът е, че е поставил нереалистични финансови условия, за да остане на "Герена" и следващия сезон. На този етап те няма как да бъдат удовлетворени от шефовете на клуба. "Водят се разговори с всички футболисти, на които им изтичат договорите. Дори да има такива, които не желаят да подновят договорите си - това е техен проблем", коментира наскоро собственикът Наско Сираков.

Нов договор вече подписа бразилецът Цунами, който е един от любимците на публиката. Бранителят ще остане на "Герена" до 2026 г.

Реклама
Реклама

Четете още

Божката Краев стяга две сватби

Божката Краев стяга две сватби

40 играчи изреди Кръстаич в националния

40 играчи изреди Кръстаич в националния

Реклама
Реклама
Реклама