Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15550570 www.bgdnes.bg

Божката Краев стяга две сватби

Бившият национал на България публично се обяснява в любов на новозеландка

Любовната авантюра между българския футболист Божидар Краев и новозеландската му приятелка Бруклин Бейкър май става много сериозна. Двамата афишират открито връзката си и изобщо не прикриват силните си чувства един към друг. В профилите си в инстаграм не спират да си пращат взаимно коментари: "Обичам те!".

Според запознати влюбените дори вече обсъждат евентуална сватба догодина. Краев е категоричен, че това е дамата, с която иска да прекара живота си. За момента не е ясно дали церемонията ще се състои в България или в Нова Зеландия, но най-вероятно ще има две сватби. Любовта между Божидар и Бруклин припламна преди по-малко от година, а "България Днес" първи съобщи за новата двойка. В момента Божката е звезда в новозеландския отбор "Уелингтън Филикс", а любимата му не пропуска мачовете.

Реклама

Тези дни двамата си спретнаха чудесна ваканция до курортния град Куинстаун на Южния остров на Нова Зеландия. По това време от годината в близката планина има сняг. Бруклин показа кадри от разходката до заснежените върхове. Тя и Божидар са се качили в панорамен лифт, с който се возят из планината.

В началото на лятото бившият национал доведе новото си екзотично гадже в България. Новозеландката вече бе във Враца, откъдето е Краев. Там се запозна с родителите на любимия си Бойко и Ина Краеви. Бруклин бързо е намерила общ език с майката на футболиста. Двете са се сближили и се разбират отлично. Това е от изключителна важност за играча, който е много близък с родителката си.

Божидар срещна красавицата и с брат си Андриан, който е футболист на "Левски". Той и приятелката му Михаела, сестра на Валери Божинов, ги посрещнаха в апартамента на халфа в София. Божката тогава изненада любимата си с огромен плюшен мечок.

До преди няколко години 26-годишният Краев имаше друго екзотично гадже - тайландката Камончанок, но двамата прекратиха взаимоотношения.

Новият футболен сезон на Нова Зеландия все още не е започнал и футболистите са в почивка. Първият мач на Божидар Краев и съотборниците му от "Уелингтън Филикс" е на 22 октомври, а съперник е "Сидни Уондърърс".

Четете още

Божидар Краев доведе новозеландката във Враца

Божидар Краев доведе новозеландката във Враца

"Левски" се хвърля срещу ЦСКА

"Левски" се хвърля срещу ЦСКА

Реклама
Реклама
Реклама