Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16626488 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" фаворит в решителния сблъсък в Европа advertorial icon

Победа за "Лудогорец" над "Нордселанд" този четвъртък се котира с коефициент 2.45* на сайта efbet.com. Решителната битка за българския шампион от група "Н" в Лига на конференциите е насрочена за 19:45 часа. Срещата ще се предава пряко по bTV Action, а разнообразни пазари за залог може да откриете в платформата на еfbet. Равенството на стадиона в Разград е оценено на 3.85*, а успех за гостите от Дания - на 3.00*.

Групата се оказа една от най-завързаните в турнира този сезон. При каквато и да е победа, "Лудогорец" със сигурност продължава напред, макар че при добро стечение в другата среща между "Фенербахче" и "Спартак" (Търнава) дори равенство или загуба могат да пратят "орлите" в Европа и напролет.

Към момента "Нордселанд" е водач с актив от 10 точки и впечатляваща голова разлика от 17:6. Тя идва и благодарение на двете гръмки домакински победи - със 7:1 над "Лудогорец" и 6:1 над "Фенербахче". Българският шампион има възможност да си отмъсти по най-сладкия начин. При евентуален успех разградчани почти сигурно ще завършат първи в групата, като по този начин биха пропуснали плейофния кръг и ще се класират директно за 1/16-финалите в надпреварата напролет. "Орлите" и "Фенербахче" са с по 9 точки в актива си, а "Спартак" е без шансове - само с 1.

"Лудогорец" е в страхотно настроение, след като удари с 1:0 основния си конкурент за титлата - ЦСКА-София, като гост преди дни. Тимът от Разград е със само едно поражение в последните си пет мача, като то дойде от "Славия" с 2:3 в efbet Лига. "Нордселанд" от своя страна за последно загуби преди месец от "Мидтиланд" в датското първенство (0:2).

Ако считате, че отново ще има голово шоу между тези два отбора в Лига на конференциите, то може да опитате залог за над 2.5 гола в срещата при коефициент 1.69* в efbet. Под 2.5 гола се котира със ставка 2.30*. Интересна е и възможността дали и двата отбора ще отбележат - да (1.60*); не (2.50*). Най-вероятният точен резултат се явява 1:1 (6.60*), като следват 2:1 (9.00*) и 1:2 (10.00*).

Капитанът на "Лудогорец" Антон Недялков претърпя тази седмица операция от дискова херния, съобщиха от клуба. Интервенцията бе извършена в клиника "Санта Мария" в Порто от екипа на професор Ешпрегейра Мендеш. Очаква се възстановяването на Недялков да продължи около два месеца, което означава, че той ще се включи в зимната подготовка на тима. "Чувствам се добре. Благодаря на екипа, който извърши операцията. Надявам се възстановяването да протече по план и възможно най-скоро време да съм на линия", коментира Недялков.

Аслак Фон Витри и Иван Йорданов все още са под въпрос за решителния сблъсък срещу "Нордселанд", тъй като са с травми. Първият се контузи на загрявката за мача срещу ЦСКА-София, а вторият напусна принудително игра по време на самата среща. В лазарета е и друг краен защитник - Марсел Хайстер. Кайо Видал е наказан.

"Натежава проблемът с крайните защитници, но мислим, че след паузата всички ще бъдат възстановени и ще разполагаме с тях. Вървим мач за мач, спечелихме този мач, сега се насочваме за четвъртък. Чака ни много важен мач с противник много по-висока класа от това, което играхме днес. Трябва да подходим сериозно. Ще се постараем да направим така, че да се класираме за елиминациите в Лига на конференциите", обеща старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев.

Най-вероятният голмайстор по всяко време на двубоя според efbet е Маркус Ингвартсен от "Нордселанд" с коефициент 2.55*. След него са подредени двама нападатели на "Лудогорец" - Квадво Дуа (2.95*) и Матиас Тисера (3.05*). Героят от последния мач на стадион "Българска армия" - Спас Делев, е със ставка 3.50* да се разпише в четвъртък вечер.

Румънският топ съдия Овидиу Хацеган ще ръководи решаващата среща на стадион "Хювефарма Арена" в Разград.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама