Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16984973 www.bgdnes.bg

ЦСКА ГОНИ Ел Маестро при загуба от "Черно море"

Фенове продължават да искат незабавно уволнение на сърбина

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро почти сигурно ще се раздели поста си при загуба от "Черно море" във втория кръг на есенния полусезон. Сърбинът засега се спасява от уволнение, въпреки че натискът върху него все повече се засилва. "Червените" записаха две загуби и две победи на лагера в Турция, като продължават да показват посредствена игра. Голяма част от феновете са твърдо срещу сръбския треньор и призовават за незабавното му уволнение. При предишния си престой в ЦСКА преди пет години Ел Маестро бе освободен именно след неубедителните резултати по време на зимната подготовка. Сега това няма да се случи и сърбинът ще води отбора в първия кръг срещу "Ботев" (Враца) на стадион "Васил Левски" следващата неделя. След очертаващата се победа срещу аутсайдера идва първият голям тест - гостуване на есенния лидер "Черно море". Евентуална загуба ще увеличи изоставането на "червените" от първото място и най-вероятно ще доведе до така чаканата от феновете раздяла с Ел Маестро.

Треньорът наскоро бе атакуван и подигран от една от основните фракции на агитката - "Офендърс". Ултрасите поискаха незабавното му уволнение и иронично го сравниха с анимационния герой Мегаум. "Всяка секунда повече, в която Мегаум от Алиекспрес ръководи отбора на нашите сърца, е секунда на срам и позор за институцията "Старши-треньор на ЦСКА". Или поне това, което е останало от нея в последните десетина години", написаха феновете. По-късно срещу Ел Маестро се обявиха и от Сдружение "Червени сърца", които го нарекоха "тотален провал".

"ЦСКА играе без треньор вече почти цял сезон. Този, който е ангажиран официално, е тотален провал - казват от сдружението. - Този отличен преводач, реално забранява играта футбол и превръща гледането на мачовете в мъчение. Голяма част от футболистите започват да си губят формата поради специфичните изисквания на недоразумението НЕЛ. Съвсем скоро ще почнат официалните мачове и всичко ще излезе на повърхността. Никой не искаме да сменяме, той си плаче за смяна сам, а през лятото задължително трябва да доизчистим съблекалнята от посредственост."

Четете още

Край на пиенето в ЦСКА-София! Ел Маестро спря алкохола на играчите

Край на пиенето в ЦСКА-София! Ел Маестро спря алкохола на играчите

Гриша Ганчев опъва чадър над Ел Маестро

Гриша Ганчев опъва чадър над Ел Маестро

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама