Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16629769 www.bgdnes.bg

Гриша Ганчев опъва чадър над Ел Маестро

Гриша Ганчев опъва чадър над Нестор Ел Маестро!

Към треньора на ЦСКА има сериозно недоволство от страна на феновете след провала в края на есенния полусезон. Голяма част от запалянковците искат освобождаването на сърбина, но шефовете на "червените" мислят по различен начин.

След загубата от "Лудогорец" в последния мач на "Армията" Ел Маестро е повикан за обяснение на червеното килимче при Гриша Ганчев, но запази поста си след срещата. Сърбинът е един от любимците на боса на "червените", който го върна начело на отбора през лятото. Преди време Ганчев призна, че от периода си в ЦСКА съжалява единствено за уволненията на Ел Маестро и Стамен Белчев. 

Реклама

Сърбинът бе уволнен преди четири години точно по време на зимната пауза в първенството, но това почти сигурно няма да се повтори. През тази есен ЦСКА изигра няколко силни мача под негово ръководство, но допусна две загуби от "Лудогорец", както и ремита с "Левски", "Черно море" и "Славия". Все пак "червените" остават в борбата за титлата. Отборът е трети на три точки от лидера "Черно море" и е равен с втория "Лудогорец", но има по-лоши показатели в директните мачове. Единствената цел през този сезон е първото място, като Гриша Ганчев ще продължи да залага на Ел Маестро в името на постигането на голямата цел. Самият сърбин няма никакво намерение да си ходи и е доволен от работата си.

"Аз имам абсолютно 100% свобода да вземам всички решения, които са задължения на треньора, както е във всеки клуб в Европа - говори Ел Маестро. - В България има някакво неразбиране в концепцията за работа на треньора. Нещо се обърква, когато става дума за подписване, привличане или продажба на играчи. Това не е работа на треньора. Това не е моя работа. Никъде по света това не се върши от треньора самостоятелно. Това е нещото, което феновете тук очакват, но е нещо грешно. В Германия над треньора има 5-6 души, които вземат тези решения, преди треньорът да има думата."

Четете още

Виенски бръснар ще спасява ЦСКА

Виенски бръснар ще спасява ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Ел Маестро остави жената и децата

Треньорът на ЦСКА Ел Маестро остави жената и децата

Ето какви суеверия носят късмет на Ел Маестро

Ето какви суеверия носят късмет на Ел Маестро

Рекорд по паднали треньорски глави у нас

Рекорд по паднали треньорски глави у нас

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама