Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17036152 www.bgdnes.bg

Почваме с гостуване в Беларус

Българският национален отбор по футбол ще стартира с гостуване на Беларус в тазгодишното издание на турнира Лига на нациите. Мачът е насрочен на 5 септември от 21:45 часа. Това стана ясно от обявената официална програма на нашата група 3 в Лига С.

Три дни по-късно селекцията на Илиан Илиев приема Северна Ирландия от 19:00 часа, като все още не е ясно дали това ще се случи на Националния стадион "Васил Левски", или някъде из провинцията.

Реклама

Октомврийската сесия започва на 12 октомври от 19:00 часа, когато в България ще пътува до Люксембург, а на 15 октомври тимът има визита на Северна Ирландия. Гостуването в Люксембург е насрочено за 15 ноември от 21:45 часа, а програмата завършва с домакинство на Беларус на 18 ноември от 21:45 часа.

Селекционерът на националния отбор Илиан Илиев говори след жребия на България в Лигата на нациите.

"Няма значение дали сме доволни. Важното е да се погледнe реално на нещата. Спомням си преди миналите квалификации се изприказваха много думи как ще се класираме. Най-важното е да оценим, че можеше да е по-тежко. Не трябва нито да подценяваме, нито да надценяваме отборите. Трябва реално да погледнем къде сме. В контролите трябва да изградим стил на игра и да се стремим да спечелим групата", коментира  Илиев.

Четете още

Люксембург, Северна Ирландия и Беларус за "лъвовете" на Илиан Илиев

Люксембург, Северна Ирландия и Беларус за "лъвовете" на Илиан Илиев

Подгряваме още един участник на Евро 2024

Подгряваме още един участник на Евро 2024

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама