Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17205009 www.bgdnes.bg

Гонзо: Фланелката на "Левски" с №9 е най-тежка

"Фланелката на "Левски" е чест и отговорност за всеки един футболист, но тази с №9 е по-тежка. Тя е давала на всеки един играч силата и отговорността, защото я носеше голям футболист (т.е. Георги Аспарухов - Гунди). Феновете на "Левски" винаги са почитали №9, така че тя е отговорност за всеки един, който я носи и аз не правя никаква разлика за това, което феновете са дали и това, което аз съм дал за тях."

Това сподели Георги Иванов - Гонзо говорейки за синята фланелка. Той и други легенди на "Левски" - Даниел Боримиров, Христо Йовов и Живко Миланов са част от специалния филм на "сините" за 110-годишнината на клуба. Четиримата споделиха с няколко думи какво означава фланелката на вековния столичен гранд за тях.

Реклама

"За мен е чест, достойнство и любов", кратък и ясен бе изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров.

"Фланелката с №10 значи много отговорност за мен и обикновено се усеща на терена и на стадиона. Хората винаги очакват от този номер и от всички останали, разбира се, нещо по-креативно, нещо по-добро. Затова до ден днешен винаги съм изпитвал съмнения дали съм заслужавал да я нося, но се надявам занапред всеки, който я носи, да печели. Да показва добри игри и да носи радост на публиката", пожела си Христо Йовов.

За бившият капитан на "сините" Живко Миланов тениската с №3 е най-значителна.

"Фланелката с №3 е от голямо значение за мен, защото именно с нея аз направих първите си стъпки в професионалния футбол. Остави дълбока следа в мен, защото изпълни една моя мечта - още от дете да играя с екипа на "Левски" и да стигна до капитанската лента."

Четете още

Сираков, Гиби и Кокала: Синята фланелка тежи

Сираков, Гиби и Кокала: Синята фланелка тежи

Бербатов: В кандидатурите на Гонзо и Касабов има конфликт на интереси

Бербатов: В кандидатурите на Гонзо и Касабов има конфликт на интереси

Гонзо се завърна на "Герена" (видео)

Гонзо се завърна на "Герена" (видео)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама