Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17218789 www.bgdnes.bg

ОТЧАЯНИЕ сред феновете! България ще е последна в Лига на нациите

Българският футболен запалянко продължава да бъде голям песимист относно представянето на националния отбор. "България Днес" се допита чрез анкета до своите читатели относно очакванията в предстоящата Лига на нациите.

"Лъвовете" ще играят чак в дизия "С" (третото ниво), където сме в група с непретенциозни тимове като Люксембург, Северна Ирландия и Беларус. Въпреки това феновете на футбола гледат песимистично към бъдещите резултати на тима, воден от селекционера Илиан Илиев.

Реклама

Цели 38,8% от участвалите в допитването смятат, че България ще завърши твърдо на дъното дори и в тази наглед лека група. 18,4% от хората пък толкова са се отчаяли, че отговарят с "изобщо не ме интересува". 16,3% смятат, че няма да сме нито първи, нито последни в групата. Също толкова - 16,3% са оптимистите, които гласуват, че отборът на Илиан Илиев ще спечели първото място и ще се изкачи с една дивизия нагоре. 10,2% от анкетираните определят групата като равностойна и че всичко е възможно в нея.

Българският национален отбор по футбол ще стартира с гостуване на Беларус в тазгодишното издание на турнира Лига на нациите. Мачът е насрочен на 5 септември от 21:45 часа. Три дни по-късно "лъвовете" приемат Северна Ирландия от 19:00 часа. До есента нашите ще играят само приятелски мачове.

Четете още

Националите на България затъват още повече

Националите на България затъват още повече

Люксембург, Северна Ирландия и Беларус за "лъвовете" на Илиан Илиев

Люксембург, Северна Ирландия и Беларус за "лъвовете" на Илиан Илиев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама