Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17384409 www.bgdnes.bg

Гадателката на Берлускони - Теодора Стефанова: Иде новото начало! Бербатов и Стилиян ще управляват БФС

Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров ще управляват футбола в България! Конгресът на БФС в петък обаче няма да премине особено гладко и без напрежение.

Това смята Теодора Стефанова, позната като личната гадателка на покойния вече бивш италиански премиер Силвио Берлускони. Тя сподели пред "България Днес" своите виждания и очаквания относно бъдещето на футболната игра у нас.

Реклама

"Този конгрес ще бъде един отворен мач за всички кандидати. Много неща ще се случат още преди изборите, ще има напрежение. Хубаво е, че ще се наблюдава и от УЕФА, и от ФИФА, нещо, което за първи път се случва. Този път ще има доста добра организация на високо ниво, много повече прозрачност във всичко. Конгресът ще е честен. Един от големите фаворити е Мишо Касабов. Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров обаче ще са следващите ръководители на нашия нов футболен съюз. Това ще се случи, но на този етап като балотаж. Изведнъж ще стопират нещата за него. Ще има някакво объркване при преброяването на гласове. Надпреварата ще е с Мишо Касабов. Ще се стигне до дела, до обжалвания. Трябва да са склонни всички на компромиси един към друг, за да тръгне футболът напред", прогнозира Стефанова.

"Аз бях казала, че Боби Михайлов няма да изкара целия си мандат, и това наистина се случи. Той със сигурност ще си търси правата. Виждам Боби да продължи работа в УЕФА. Ще му се предложи важен пост там. Той вече си е извървял пътя за футболния съюз", категорична е гадателката.

"Този конгрес няма да разреши веднага проблемите на футбола ни. Бербатов и екипът му ще трябва да се справят с още доста препятствия. Най-накрая всички ще си подадат ръка и ще се обединят за едно ново начало. Трябва да има подготвени млади треньори, на които да се дава кредит на доверие. Да не си изпускаме талантите по чужбина, а да ги задържаме и развиваме тук. Тогава ще имаме възможност да се класираме на европейско или световно първенство. Защо не, ето аз вярвам в това! Илиан Илиев е успешен треньор, който ще направи всичко възможно да сплоти отбора и да постигне много добри резултати. Още се говори за поколението от 94-та година, когато Стоичков, Наско, Балъков и останалите ни направиха толкова горди", припомня Теодора.

"Нека не вземаме толкова много чужденци в българските клубове. Важно е да се инвестира в школи и в нови стадиони. Държавата ще има участие, ще започне да помага. Важно е тези, които ще поведат футбола, да имат отворена врата към новото правителство. Да имат контактите в чужбина на високо ниво. Футболните хора вече разбраха, че е дошъл моментът за тази промяна. Или сега, или пак трябва да се въртим в един омагьосан кръг", казва още Теодора Стефанова.

Четете още

Гонзо: Спрете войната!

Гонзо: Спрете войната!

Краси Балъков влиза в Изпълкома на Градев

Краси Балъков влиза в Изпълкома на Градев

Конгресът на БФС отново на тъмно

Конгресът на БФС отново на тъмно

Скандали брулят върха във футбола

Скандали брулят върха във футбола

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама