Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17397448 www.bgdnes.bg

Гонзо се скара на журналистите и отсече: Уморен съм, не съм спал като хората от 20 дни

   „Това, че Борислав Михайлов преди две години ме е поканил, няма значение. Не може някой да ми казва какво да правя. Той не ми е казвал какво да правя, а ме остави да работя за футбола. Горд съм от това, което съм направил. Аз се казвам Георги Иванов и ако смятате, че някой може да ми нарежда, се е объркал. Ако искате всеки път да ме питате за Борислав Михайлов – не сме роднини с него. Всичко, което ще правя ще е отворено. Какво очаквате? Ако работите в една фирма и отидете да работите в друга вашият бивш шеф ще ви казва какво да правите ли". 

Това заяви новият президент на БФС Георги Иванов - Гонзо.

След това шефът на родното централа се скара на въпрос на репортер, който го попита дали е празнувал предварително победата си на конгреса.

"Кой е празнувал победата ми предварително? Аз си легнах снощи в 22:00 часа. Имаше други хора, които ходиха по хотела. Проверете кои са. За един месец съм обиколил почти цяла България. Вече съм на края на силите си. Смятате ли, че ще дойда да празнувам предварително. Как един мач ще празнувам, преди да съм го спечелил? Ще се прибера да се наспя. От 20 дни спя по 2-3 часа".                                                  

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама