Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17466252 www.bgdnes.bg

След загубената битка за БФС: Стилиян Петров залага на голф и бира

Стенли разцъква заедно с друга футболна легенда - Красимир Балъков

На ледено студена биричка и разцъкване с голф стика залага легендата на българския футбол Стилиян Петров. След като той и останалите от екипа в лицето на Димитър Бербатов и Мартин Петров загубиха изборния конгрес на БФС, бившият капитан на националния отбор се отдаде на пълен релакс.

Стенли вече обяви, че не възнамерява повече да се занимава с български футбол. Той живее със семейството си в английския град Бирмингам, където като действащ футболист игра за местния "Астън Вила" и бе боготворен от феновете. Именно поради тази причина Петров не пожела да се кандидатира с името си за президент на федерацията, тъй като не възнамерява да се връща за постоянно в България.

Реклама

На голф игрището Стилиян мери сили с друга родна легенда Крисимир Балъков, който също е запален по този разтоварващ спорт. 

"Голф, студена бира и релакс", отбелязва Стилиян в своя фейсбук профил. На въпрос от негов последовател "Кой победи?", Стенли отговаря: "Не знам, не гледайте мен". Друг потребител пък се майтапи: "Гонзо ли ви бута количките?". "Жоро, престани!", е отговорът на Петров, който явно е почитател на пивото. Неотдавна 44-годишият бивш халф показа кадър, на който жули пенливата течност в компанията на по-големия си 21-годишен син Стилиян-младши.

"Стилиян Петров е дотук с българския футбол! Искам да благодаря на целия екип на Димитър. Има хора, които искат да търсят нещо различно. Ние можем да се гордеем, че застанахме с лицата си и имената ни остават чисти. Три години се борим с проблемите в БФС", заяви Стенли в минутите след загубения конгрес преди малко повече от седмица.

Четете още

ОБИДЕН! Стилиян Петров не си взе приза

ОБИДЕН! Стилиян Петров не си взе приза

Стилиян и Мартин: Дотук сме с българския футбол!

Стилиян и Мартин: Дотук сме с българския футбол!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама