Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17511649 www.bgdnes.bg

"Левски" прати треньор с мисия в Бразилия

Красимир Петров гледа футболист на "Гремио"

"Левски" прати треньор в Бразилия с разузнавателна мисия. Помощникът на Николай Костов - Красимир Петров, е в южноамериканската държава от началото на седмицата.

Специалистът е натоварен със задачата да гледа няколко играчи, които са предложени на "сините". На "Герена" вече работят по лятната селекция. Петров изгледа няколко мача в Бразилия. Един от тях беше този на "Гремио" с "Кашиас" в сряда, научи "България Днес". Треньорът бе на трибуните на стадиона в Порто Алегре.

Реклама

Според източници от "Герена" Петров е гледал играч на "Гремио", където се подвизава и бившата звезда на "Атлетико" (Мадрид) Диего Коста. Става дума или за краен бранител или нападател. Това са постовете, на които "Левски" държи да се подсили на всяка цена през лятото. Предложенията на "сините" играчи са селектирани от мениджъра Джери Перейра и други агенти от Бразилия, с които клубът работи.

"Левски" има добри отношения с тима от Порто Алегре. От "Гремио" на "Герена" дойдоха двама играчи миналата година - Рикардиньо и Дарлан. Нападателят пристигна през зимата, а халфът през лятото. Рикардиньо премина в "Левски" без пари, но бившият му клуб държи голям процент от евентуална негова следваща продажба. Дарлан изкара около шест месеца на "Герена", преди да бъде продаден на "Ухан". Бившият му клуб получи 30% от трансферната сума.

Според медиите в Шотландия грандът "Селтик" следи изкъсо Марин Петков. "Детелинете" са останали впечатлени от изявите на юношата на "сините" от началото на годината. Footballscotland съобщава, че от клуба ще продължат да наблюдават изявите му до края на сезона. Доброто представяне на Петков след Нова година му осигури титулярно място в тима на Николай Костов.

Четете още

Президентът на "Славия" Венци Стефанов: "Левски" ни плати дълга си!

Президентът на "Славия" Венци Стефанов: "Левски" ни плати дълга си!

Фабио Лима аут за "Славия"

Фабио Лима аут за "Славия"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама