Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17531263 www.bgdnes.bg

Стойчо Стоев: "Левски" не е обречен в Разград

Както всяка пролет "Лудогорец" набира сили

"Левски" не е обречен при гостуването си на "Лудогорец" в междинния кръг. Твърдението прави пред "България Днес" треньорът, водил и двата отбора, Стойчо Стоев. Дербито в Разград е в сряда от 19,30 ч.

"Сините" имат серия от добри резултати и стабилно представяне в последните си срещи - коментира Стоев. - В никакъв случай не смятам, че нямат шанс. В същото време и "Лудогорец" набира сили в първенството. Това е вече нормалния ритъм на шампионите от години и не е изненадващо. Надявам се на интересен, зрелищен мач на "Хювефарма Арена". За жалост "орлите" отпаднаха от евопейските турнири и втората част на шампионата посвещават на борбата за титлата. Едва ли ще имат проблем да я спечелят отново. В началото на първенството през миналата година "Черно море" даде заявка да се бори и до зимната пауза държеше лидерството, но "Лудогорец" по онова време имаше друг фокус, а именно турнирите. В Разград е така всеки сезон, нищо ново."

Реклама

За "зелените" следва гостуване в Благоевград на "Пирин", но за "сините" следва Вечното дерби срещу ЦСКА-София в неделя.

"Да, "Левски" са в трудна серия, след като имаха мач срещу "Славия", идва "Лудогорец", а седмицата завършва с битка с "червените". Но това е футболът, тези мачове трябва да се изиграят. От една страна програмата е известна отдавна и те трябва да са подготвени. От друга - това е "Левски", срещу този отбор всички конкуренти винаги дават максимума си и те трябва да са свикнали. Така че тази тежка серия не е нещо, което да ги притеснява", завършва Стоев.

Четете още

"Левски" прати треньор с мисия в Бразилия

"Левски" прати треньор с мисия в Бразилия

1, 2, 3 се завърна, "Левски" би Славия за сефте от 3 г. на "Герена"

1, 2, 3 се завърна, "Левски" би Славия за сефте от 3 г. на "Герена"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама