Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17541467 www.bgdnes.bg

Томаш и Крушарски заравят томахавките за ЦСКА-София

Собственикът на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски и треньорът Александър Томаш заравят томахавките преди днешното гостуване на ЦСКА-София в Първа лига.

Ексцентричният бос и наставникът периодично влизат в различни пререкания основно по спортно-технически теми. Публична тайна е, че Крушарски се меси в избора на състав и дава нареждания кои играчи не трябва да играят. Според близки до клуба двамата са си повишили тон в съблекалнята след загубата с 1:2 от "Лудогорец" заради слабата игра на бразилеца Евандро в мача. Нападателят е с изтичащ договор и босът не иска повече да се залага на него, но заради късата резервна скамейка босът все пак е дал разрешение да играе. След мача Крушарски отново е поискал обяснение от Томаш защо разчита на футболисти, които отказват да преподпишат.

Реклама

Поредният скандал със собственика бе отречен от треньора Томаш чрез един от официалните канали на клуба. "Говорим за тенденция, която доказва единствено, че "Локомотив" е трън в очите на някои и се прави опит да се дестабилизира обстановката - казва треньорът. - С г-н Крушарски в момента сме в отлични отношения и водим ежедневна, ползотворна, работна и най-вече позитивна комуникация. Двамата гледаме в една посока. Аз му повярвах, след като видях, че за два месеца ударно започна изчистване на задълженията на клуба, а вярвам, че и той вярва и знае, че аз работя с цялото си сърце за "Локомотив". Ако в един момент между нас се появят непреодолими разногласия, обещавам ви, че ще го разберете от нас, а не от сайтове."

Собственикът и треньорът вече разрешиха конфликта си заради хърватина Динко Хоркаш. Хърватинът наскоро спечели наградата за вратар №1 в Първа лига, но е замразен на пейката с еднолично решение на Крушарски. Стражът също отказва да преподпише изтичащия си договор и Томаш няма право да го пуска като титуляр. В крайна сметка треньорът се примири с решението на боса и е принуден да разчита на младия Кристиян Томов, като той ще пази и днес срещу ЦСКА-София.

В лагера на "червените" добрите новини за наставника Нестор Ел Маестро е завръщането на трима от контузените. Тобиас Хайнц, Мартин Стойчев и Марселино Кареасо вече тренират пълноценно с отбора.

Четете още

Ивайло избесня в "Един за друг": Лалугери!

Ивайло избесня в "Един за друг": Лалугери!

Христо Крушарски: Бербатов ще е вечен кандидат

Христо Крушарски: Бербатов ще е вечен кандидат

Крушарски отсече: Томаш остава!

Крушарски отсече: Томаш остава!

Секси психоложка надъхва "Локо" (Пд)

Секси психоложка надъхва "Локо" (Пд)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама