Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11534155 www.bgdnes.bg

Секси психоложка надъхва "Локо" (Пд)

Терапевтката Илияна Димитрова е половинка на бившия футболист на "Ботев" (Пд) Илиян Гаров

Най-атрактивната сексбомба в българския футбол е психоложката на "Локомотив" (Пд) Илияна Димитрова. Чаровната терапевтка се грижи за психологическото състояние на играчите и ги надъхва за мачовете от шампионата. От известно време насам някои клубове търсят помощта на специалисти, за да помагат на футболистите на ментално ниво.

Реклама

Илияна не е първият психолог, който работи при "черно-белите". Преди това бившият вече собственик на отбора Христо Крушарски назначи дуото Лили Стефанова - Кети Вандова, които спомогнаха за спечелването на Купата на България. Впоследствие те работиха и в националния отбор под ръководството на селекционера Красимир Балъков. В момента Стефанова провежда ежедневни терапии в ЦСКА 1948.

Илияна Димитрова е считана от мнозина за най-желаната жена във футбола ни. Пловдивчанката е завършила спортна психология в Националната спортна академия. Мераклиите обаче ще останат разочаровани, защото тя е щастливо семейна. Всъщност мъжът й също е футболист. Става въпрос за бившия защитник на градския съперник "Ботев" (Пд) - Илиян Гаров, с когото имат дъщеричка. Любопитното е, че Илияна беше поканена в "Локо" от бившия вече спортен директор на отбора Георги Иванов-Гонзо. В момента тя провежда групови терапии с играчите по настояване на старши треньора Александър Томаш.

"Все по-често наблюдаваме как мачовете се решават на психологическо ниво. Моята работа се изразява в това да подготвя играчите и техните наставници да се справят с постоянно възникващите обективни и субективни трудности", казва Димитрова пред клубния сайт на "Локомотив" (Пд).

"Когато работя отборно преди състезание, психическата подготовка е насочена към постигане на екипност, сплотеност, колективна ефективност и оптимална готовност за състезание."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама