Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17639126 www.bgdnes.bg

Бойкот и война в "Левски"!

Феновете: Сектор "Б" остава празен за мача с "Берое"

Истинска война настана във футболния "Левски". Голяма част от организираните фенове на "сините" обявиха пълен бойкот на треньора Николай Костов и водените от него футболисти. Това става след третата поредна сериозна издънка в първенството. Тимът загуби с 1:3 гостуването си на "Черно море" във Варна в събота. Преди това "сините" ядоха як пердах 1:5 от "Лудогорец" и 0:2 от ЦСКА-София.

Чашата с търпението на привържениците преля, след като те се сринаха на петата позиция и участието им в европейските турнири изглежда все по-несигурно. И без това на трибуните цари голямо разделение за и срещу настоящото ръководство на клуба в лицето на Наско Сираков. Сега на мушката на феновете попаднаха и футболистите, които вече са изчерпали кредита си на доверие. Още за следващото домакинство на тима - срещу "Берое" в събота, сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов" ще остане празен в знак на протест. 

Реклама

"Обявяваме се против гаврата на ръководството с вековния ни клуб. Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: "Още, още...". Нашето категорично решение е, че е дошло време за действия! Първото от които ще бъде бойкот на двубоя с "Берое" идния уикенд. Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи", обявиха от крайната ултрас организация "София-Запад". Пернишките привърженици на "Левски" също изригнаха срещу всички в любимия им клуб.

"ВСИЧКИ ВЪН ВЕДНАГА, ДА НЕ СЕ НАЛАГА НИЕ ДА ВИ ГОНИМ. И повярвайте, няма да ви хареса!!!", написаха от "Сини Хуни Перник".

Още след края на мача на стадион "Тича" във Варна секторът с гостуващи привърженици поиска обяснение от играчите. Стигна се и до ексцесии. Под прицел се оказа капитанът Цунами, като фен направи опит да съблече фланелката на играча. Полицията се задейства и веднага го арестува. От сектора се чуха викове за оставка. 

Четете още

Синята мъка няма край! Трети пореден резил за "Левски"

Синята мъка няма край! Трети пореден резил за "Левски"

"Левски" се освободи от оковите на НАП

"Левски" се освободи от оковите на НАП

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама