Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17683953 www.bgdnes.bg

Легендата Стефан Аладжов: В "Левски" няма достатъчно класа

Турци пратиха оферта за над 1 милион евро за Ел Джемили

"Срещу "Берое" "Левски" трябва да спечели на всяка цена - коментира пред "България Днес" "синята" легенда Стефан Аладжов. Аладжата, който е рекордьор по мачове за столичния гранд с 473 изиграни срещи, признава, че поредицата от загуби внася високо напрежение в клуба. Привържениците от сектор "Б" излязоха с декларация, че ще оставят трибуната празна, в знак на протест.

"За "Левски" най-доброто лекарство са победите - категоричен е Аладжов. - За голямо съжаление, срещу ЦСКА-София отборът не показа нищо нито в атакуващ план, нито в дефанзивен. Истина е, че съперникът се възползва от индивидуална грешка за първия гол, но това не променя факта, че ние не направихме достатъчно за да спечелим. А двубоите срещу този съперник са мачовете на годината. Срещу "Лудогорец" и "Черно море" представянето също не беше на ниво", категоричен е Аладжата. Очаква се в титулярния състав на "Левски" да се завърне крилото Фабио Лима, който лекува травма в последния месец.

Реклама

"Очевидно имаме проблеми със състава. Липсват достатъчно на брой класни състезатели, които да влязат от скамейката или да запълнят празнина при контузия на някой от титулярите. Доста е рано да се правят прогнози за това дали "Левски" ще се класира в евротурнирите, но е ясно, че за се постине тази цел, отборът трябва да започне да печели точки", добави Аладжов. 

Стана ясно, че турският елитен "Фатих Карагюмрюк" е изпратил оферта за нападателя на "сините" Джавад Ел Джемили. Предложението е на стойност над 1 милион евро и е твърде вероятно да бъде прието от боса Наско Сираков. 21-годишният Ел Джемили е голмайстор на "Левски" през този сезон с 8 попадения, колкото има и Рикардиньо.

Преди мача с "Берое" клубната легенда Емил Спасов ще раздава автографи в официалния магазин на "Герена" от 18:30 чада. "Левски" обяви, че се присъединява към кампанията "Написах ти писмо" на Сдружение "Ангели на Пътя" и Главна дирекция "Национална полиция". Тя стартира в навечерието на най-натоварения сезон за движение по пътищата и непосредствено преди лятната ваканция на учениците, когато рискът от катастрофи е най-голям.

Четете още

Наско Сираков: Не съм комарджия, но спечелих много пари от покер

Наско Сираков: Не съм комарджия, но спечелих много пари от покер

Легендата на "Левски" Емил Велев-Кокала:
Феновете нямат думата за треньора!

Легендата на "Левски" Емил Велев-Кокала: Феновете нямат думата за треньора!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама