Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17997157 www.bgdnes.bg

КРАЙ! Ники М. обяви, че приключва с "Левски"!

Капитанът "Левски" Николай Михайлов даде ексклузивно интервю пред Дарик радио и dsport, в което обяви, че няма да удължи договора си със „синия" клуб. Последният двубой за сезона на "Левски" срещу "Лудогорец" през настоящия сезон ще бъде прощален за Ники Михайлов, който ще излезе за последен път с екипа на любимия си "Левски". Той се обърна към феновете и заяви:

„От мен това беше всичко за "Левски". Имах разговор с ръководството и тогава решихме и двете страни договорът да не бъде подновяван. В неделя ще ми бъде последният мач като професионален футболист на "Левски". След 20 години, защото дебютирах през 2004 г., е време да си взема довиждане като футболист. Вече в бъдеще ще видим дали пътищата ни ще се срещнат отново", започна Николай Михайлов.

Реклама

„Ако трябва да бъда честен, нямах късмет, защото хванах най-тежките години в цялата история на "Левски". Аз освен футболист, съм голям фен на "Левски" и го обичам. Моята фамилия е на „Герена" от над 60 години. Парите, имаше сложни моменти, имаше момент, в който бях президент. Имаше моменти, в които няколко човека, които бяхме играли в чужбина не взимахме заплати не няколко месеца, а половин година. Освен това от моята заплата се плащаше на персонал. "Левски" за мен винаги е бил кауза, а не финансово средство. Отделно да не забравяме, че в "Левски" не съм получавал голяма заплата. От финансова гледна точка всичко е честно", коментира той.

„Естествено, че има различни чувства от феновете, едни ме обичат, а други ме мразят. Не може всички във времето да бъдем щастливи. Винаги съм давал всичко от себе си на и извън терена. Преглътнал съм много неща в името на "Левски" през тези години, за да не правя проблем. Не мога да кажа, че целият период би беше щастлив. Но факт е, че периодът беше тежък за всички. Радостното е, че клубът е в едно стабилно състояние", заяви Михайлов.

Четете още

Тотална война на "Герена"

Тотална война на "Герена"

Протест на "Герена"!  Фенове не дават мачът да започне. Нахлу полиция

Протест на "Герена"! Фенове не дават мачът да започне. Нахлу полиция

Николета показа бебето

Николета показа бебето

Николета и Ники М. се преместиха в палат

Николета и Ники М. се преместиха в палат

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама