Реклама
https://www.bgdnes.bg/interesnite/article/16841157 www.bgdnes.bg

Ирен Кривошиева сензационно: Последна говорих със Стефан Данаилов преди смъртта му

Той ми е всеки ден пред очите в лицето на Владето, много ми помага

"Аз бях последната, която изпрати Стефан Данаилов в последния му път в моргата. Бях и последната, която говори с него преди кончината му. Никога няма да го забравя, той е много голям фактор в живота ми." Това споделя Ирен Кривошиева в рубриката на "България Днес" - "Интересните", .

"Стефан и досега ми помага във всичко. Той винаги е пред лицето ми, като погледна Владимир, неговия син. Аз бях единствената, която бе до него в последния му път и в моргата го разпознавах, подписвах се на някакви документи. Беше много тежко", признава Ирен.

Реклама

Великият актьор си отиде от този свят на 27 ноември 2019 г. Според жената, която му е родила единствения наследник, в последните 20 дни Ламбо много плакал, покайвал се, въпреки че според близките му не вярвал в Господ.

"Мисля, че не е така, защото искаше да вземе причастие. Когато беше интубиран, му давах йорданска вода. Тя е много силна. Пусках му и Влади на телефона да му говори, обичаше да слуша гласа му", казва със сълзи на очи Ирен. Месеци след кончината на актьора двамата със сина й сложили кръст на гроба на баща му по негово желание. "Винаги като ходим там, палим свещи за всички в неговото семейство, а и в моето. Стефан не беше кремиран и беше толкова красив в последния си момент", казва актрисата.

За нея и миналата година бе тъжна - отиде си майка й Лили. "Странно как все изпращам хората, които най-много обичам, първо аз - така се случи с баща ми, със Стефан, сега и с майка ми. Интересна година беше. Надявам се и в тази 2024 г. да успеем да направим паметник на Стефан до Народния театър. Той го заслужава", казва Ирен, която с години събира подписка това да се случи, но още не е факт. Според нея е време хората вече да отделят нея от името на Данаилов, въпреки че синът й от него е като негов продължител. "Винаги съм възпитавала Влади да не е жертва. Хората сега обичат това. И аз мога да плача постоянно пред хората, но предпочитам да съм силна. Едно време, като се върнах от САЩ, пак получих покана да замина - лично от Буш-старши, и да помагам за президентската му кампания. Отговорих му и имахме личен контакт. Но честно казано, не знам как би се развил живота ми, ако не бях заминала за САЩ", казва още Ирен.

От интервюто с нея става ясно, че синът й Владимир е завършил актьорско майсторство, но не поискал да се занимава с това, а изпълнил мечтата на баща си да има лекар в семейството.

"Сега Влади и половинката му Виктория са много добре. Идват, когато могат. Ще ми е интересно да има филм за живота на Стефан, в който синът ми да играе ролята на баща си. Сигурно хората ще му се радват както сега на Алекс Сърчаджиева, чиято история е подобна на нашата с децата", с усмивка споделя Ирен.

Четете още

Внучката на Тодор Колев - Теди Гууд: Най-голямата ми грешка беше, че напуснах Стефан Данаилов (ВИДЕО)

Внучката на Тодор Колев - Теди Гууд: Най-голямата ми грешка беше, че напуснах Стефан Данаилов (ВИДЕО)

Асен Блатечки: Новата жена ми дава всичко, от което се нуждая

Асен Блатечки: Новата жена ми дава всичко, от което се нуждая

Реклама
Реклама
Реклама