Реклама
https://www.bgdnes.bg/klub_vdahnovenie/article/14773866 www.bgdnes.bg

Защо мъжете изневеряват?

Мъжете са по-склонни към изневери. Това твърди британско изследване. Според него 65% от мъжете в една двойка са склонни да си легнат с друга, въпреки че са сериозно обвързани.

Ето и 6 причини поради, които силния пол изневерява на половинката си.

1. Липса на тръпка

 Това е сходно и за двата пола. Ако между двама ви нещата са се превърнали в по скоро приятелски, отколкото любовни, това би била предпоставка за изневяра. Важно е да се подчертае, че не винаги е така и не се случва на всяка цена. Да гонят жените за голяма част от мъжете е по-интересно, отколкото да ги задържат в живота си.

Реклама

2. Не правите секс

 Когато сексът между вас е труден, случва се рядко и е най-вече при инициатива на мъжа, съвсем възможно е той да кръшне. Имайте малко по-голяма увереност и изненадвайте любимия. Вашата непрекъсната умора и мигрена го карат да мисли, че вече не е желан.

3. Сексуални проблеми

Изневярата е разделена на само физическа и физическо-емоционална. Която и от двете изневери да се случи – болката е еднакво силна. На жената не й става по-малко неприятно ако знае, че мъжът просто е пожелал някоя моментно.

Моногамността при мъжете не е природна даденост. Ако имате късмет да сте с мъж, който осъзнава, че мерака не е по-важен от приятелството и любовта, значи няма от какво да се боите. Или поне тук е по-малък рискът от мъжка изневяра.

4. Постоянни скандали и забележки 

Ако му давате акъл за всяко нещо или го карате да се чувства като човек, който нищо не прави правилно, шансът да кръшне е голям. Постоянното ви натякване ще го накарат да потърси разбирателство някъде другаде.

5. За забавление
Често пъти мъжете го правят под влиянието на алкохол и опиати, даже при голям процент от тези мъже спомена на следващия ден е напълно изчезнал и така, те дори не успяват да се почувстват виновни за действията си.

При тях изневярата, не е нещо чак толкова трагично, на което трябва да се обърне сериозно внимание, а стандарт за ''Добър живот'' и доставено удоволствие, от което има нужда всеки мъж – така тези мъже възприемат изневярата.

6. Подвластни на чувства
В тази ситуация мъжът се е оставил на своите чувства и въпреки че се намира в дългогодишна връзка, той все пак е успял да се влюби в друга жена и да се отдаде на креватни забавления с нея.

Четете още

Пике стяга сватба с младото си гадже, венчавката ще е другия месец

Пике стяга сватба с младото си гадже, венчавката ще е другия месец

След раздялата с мъжа си Сузанита заживя с майка си

След раздялата с мъжа си Сузанита заживя с майка си

Реклама
Реклама
Реклама