Реклама
https://www.bgdnes.bg/lechiteli/article/6133969 www.bgdnes.bg

Радиестезистът Мария Дафова: Господ ми даде дарбата на Джуна

Церя с пръсти и кристали,
не взимам пари

Отказвам пияници и наркомани
от зависимостите

Коя е тя


Мария Дафова е на 79 години от Пловдив. Бивша медицинска сестра е, но в момента е пенсионер. Тя има издадени няколко сертификата от прочути азиатски школи по прана енергия, изследвана е за силата на биополето в БАН и е една от най-добрите екстрасенси в България. Само с двете си длани може да сканира целия човешки организъм и после да разнищва един по един органите в него, за да види дали са здрави.

Лили АНГЕЛОВА

- Г-жо Дафова, кога усетихте дарбата си на лечител?
- В един съвсем обикновен ден пресичах булеварда в Пловдив и без да разбера откъде, върху мен връхлетя товарен камион. Не знам колко метра ме е влачило това чудовище, но са ме откарали в болницата изпаднала в кома. Шест месеца бях в това състояние, като последният от тях не бях хапнала почти нищо, само на вода карах. Събудих се, без нищо да помня от случилото се. После бавно се възстанових, а след това получих дарбата "отгоре".
- Каква беше първата промяна у вас?
- Още в началото, след като се събудих от комата, ми бяха странни близките и роднините, които идваха на свиждане. Вместо да се радвам, че съм жива, аз не усещах никаква емоция у себе си. Все едно, че край мен минават чужди хора, нищо не можеше да ме зарадва, сякаш светът се бе отдръпнал от мен. Странно, но виждах здравословните проблеми на близките си. Разбирах, че става нещо страшно, но не проумявах точно какво. Когато после се завърнах на работа, пациентите, на които правех инжекции и други манипулации, ми казваха: "Дафова, нещо излъчваш към мене!". Така почнах да включвам, че съм развила някаква енергия. Между другото, щом се събудих от комата, гледах много Джуна по телевизията и сеансите й по руските телевизии. Тогава се молех Господ да ми даде нейната дарба и той ми я даде! Така започна всичко. Именно по това време се разделих и със суетата. Аз бях красавица, а след катастрофата с камиона дори не почувствах притеснение, че вече и визуално не съм същата. Друго вече ме вълнуваше, на друга честота бях.
- Т.е. катастрофата е променила външността ви, така ли?
- Да, обичам да се шегувам, че от красивата Мария станах на Мара Пепеляшка. Най-близките ми хора ме съжаляваха и шушукаха зад гърба ми, че никога вече няма да бъда предишната Мария. Слава Богу, две години след инцидента се възстанових напълно, но пък "прогледнах" за нещастието на хората. Като застане човек пред мен, "усещам" къде му е проблемът, какво го боли и как да му помогна. Като открия тази "дупка" в аурата му, си слагам върху нея дланите и те вършат всичко.
- Първият ви излекуван случай е бил на дете, нали?
- Да. Едно осемгодишно дете със забавени функции на мозъка и постоянно адско главоболие. Тъпчеха го непрекъснато с лекарства, защото от болките направо виеше. Без една шепа хапчета не можеше да заспи вечер. Тогава като медицинска сестра бях с деца на лагер. Вечерта видях как едно от тях пищи от главоболие, а баба му забравила да му сложи лекарствата. Застанах на около десетина метра от него и с цялата си възможна сила насочих енергията си към главата му. Само след две или три минути то спря да пищи, след още десет минути се успокои и заспа. Цялата нощ спа като къпано. Трябва да кажа, че аз бях в по-голям шок от това, което направих. Мисля, че беше неволно, а се оказа, че мога да управлявам собствената си енергия. Така всъщност почнах да лекувам. Освен физически искам да кажа, че мога да помагам и по снимка на човек с проблем.
- Как става това?
- Над снимката или дрехата на човека казвам магическите думи, които ми се дават "отгоре", след което връщам дрехата. Достатъчно е проблемният човек да облече тази дреха или да сложи снимката в джоба си и става праведен човек. Ще се раздели с порока само за няколко дни.
- Курсът по радиестезия, който завършвате, след като ви изследват в БАН, помогна ли ви да опознаете себе си?
- Да, защото чрез махалото вече бях в състояние да поставя най-трудните диагнози с него и по-малко се изтощавах енергийно. В един момент почнах само като пипна болния, и да разбирам какво му има.
- При какви болести помагате?
- Безпогрешно лекувам нощното напикаване. И при децата, и при възрастните до 50 години, които се изпускат нощем. При генетично обременени деца или при болни от страхова невроза не мога да използвам цялата сила на енергията си и затова им прилагам точкова терапия. Затварям прешлените на гръбнака им, откъдето идва проблемът. До петия сеанс най-много и спират да се напикават, а някои спират дори още от първия. След сеансите карам хората да си слагат на кръста превръзка. Прави се яка от разбит белтък на яйце, настърган домашен сапун и медицинска дъвка на гранули. Този компрес се залепва добре на кръста и остава, докато не падне сам. Сега си спомням, че имах един 18-годишен пациент, който се казваше Илко. Страшно красиво момче, като картинка. Около него винаги се въртяха тумба момичета, но той не смееше да се захване с нито едно от тях, защото се напикаваше. Направих му само пет сеанса и Илко забрави за неудобството и срама да се събудиш мокър. Имах една 32-годишна пациентка, която беше изоставена от съпруга си за това, че се напикава. Проблемът възникнал, след като крадец я нападнал в една тъмна уличка и отмъкнал чантата и златното й синджирче от врата. Още същата нощ се напикала, но не казвала на никого за срама си. Дойде при мен и след три сеанса проблемите й свършиха.
- И мигрената безпогрешно лекувате, хвалят ви пациенти?
- Хиляди хора съм освободила завинаги от тази нетърпима болка. Къде ли не съм правила сеанси: в автобуси, във влакове, навсякъде. Помага ми и това, че по време на катастрофата получих ясновидска способност. Една дама преди време дойде при мене да се оплаква, че имала проблеми с пикочния мехур и не знаела какво да прави. Погледнах я, сложих ръцете си на корема й и казах: ти нямаш проблеми с пикочния мехур, бедата ти иде от камък в бъбрека. Казах й какви билки да пие и тя се оправи. После все идваше да ми благодари за това, че я спасих от операцията.
- Казахте, че можете да помагате и при зависимости - наркомании и алкохолизъм?
- Има такова нещо. Да ви кажа, пазя една ценна молитва, която ми бе подарена от баба Ана, една моя добра приятелка. С нейните думи и няколко ритуала с чакрък мога да откажа всекиго от вредните му навици.
- Прилагате ли и билки в лечението си?
- Да, всичко комбинирам. Имам записани десетилетия наред ефикасни рецепти, които благодарение на махалото комбинирам индивидуално за всеки човек. Не всичко помага на всеки.
- Като човек, който има паранормални способности, с разваляне или правене на магии занимавате ли се?
- Не правя магии и не развалям, това е изключително опасна дейност. Е, все пак ми се е случвало веднъж-дваж на помагам и при магии. При тях се прави една специална вода, която се нарича с името на човека, който е засегнат. След това се пръска с обърната метла. Ръси се на прага, по вратите, в ъглите на стаите.
- Как си обяснявате откъде идва силата ви на лечител?
- Само от Бога и тя не се дава на всеки. И знаете ли, аз нямам такса, но ако някой от благодарност остави нещо, с радост ще го приема.

Телефон за връзка с Мария Дафова:
0888 079 238

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама