Реклама
https://www.bgdnes.bg/lov_i_ribolov/article/16335784 www.bgdnes.bg

Уау! Николай Славеев пребори ПЪСТЪРВА гигант

Популярният народен изпълнител Николай Славеев отново се доказа като изкусен майстор с въдица в ръка. 58-годишният певец, родом от родопското градче Сърница, хвана гигантска дъгова пъстърва. Самият той се похвали с чудесния си улов, но не уточнява колко килограма тежи рибокът. 

Славеев замятал в изкуствено езеро край село Куртово Конаре, Пловдивско. Не е ясно дали Родопският славей омайва рибите с песен, но със сигурност в рибарското си куфарче разполага с всякакъв вид примамки. Той и израсъл по бреговете на любимия си язовир "Доспат", където е изучил перфектно поведението на пъстървите. 

Реклама

След края на излета си музикантът е напълнил живарника с още няколко бройки. Така той вече подсигури рибата за трапезата по повод наближаващия празник Никулден. Желаем му още много слука! 

СПОДЕЛЕТЕ С НАС ВАШИТЕ ЛОВНИ И РИБОЛОВНИ ТРОФЕИ. Разкажете ни любопитна лакърдия с пушка или въдица в ръка. Независимо колко е голяма рибата ви, покажете ни я. Изпращайте снимките и разказите си е-mail: [email protected] или с писмо на редакционния адрес и ние ще ги публикуваме.

Четете още

НИКОЛАЙ СЛАВЕЕВ издърпа шаран

НИКОЛАЙ СЛАВЕЕВ издърпа шаран

7 кила шаран хвана Родопския славей
7 кила шаран хвана Родопския славей

7 кила шаран хвана Родопския славей

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама