Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/11931796 www.bgdnes.bg

НЛО кръжи над София

Съмнителните обекти се появяват всяка година по едно и също време 

Светещо НЛО се появява над София през последните дни, алармират притеснени граждани. Точките в небето са десетки и се движат хаотично, което изключва да са самолети или други въздухоплавателни средства.

По разкази на свидетели странните обекти грейват вечер, като се задържат за няколко часа и изчезват. Проверка на "България Днес" показа, че през последните две години по същото време - края на юни и началото на юли, НЛО лети над столицата.

Реклама

"Беше към десет и половина вечерта, когато ги видях. Всичките обекти идваха от горе, от към Витоша фактически, и отиваха в посока морето. Нямаше звук, само светлина. Ами големи, големи, големи кръгли дискове фактически, обаче много яркочервени като огън. Такова нещо не съм виждал", разказа миналото лято Асен Йовов.

Свидетелстванията сега са много сходни - обектите са кръгли и не издават никакви звуци, като отново са активни в тъмната част на денонощието.

Версиите на столичани започват от извънземни, които правят разузнавателни обиколки, и стигат до дронове и сателити.

През август м.г. десетки хора забелязаха обект, който свети по-силно от Слънцето. "Пътувахме по южната тангента и го видяхме. Движеше се като плазма - променяше формата си и отблясъка. Приличаше на дъговидна черта и елипса в електрик и по-наситено синьо, а елипсата се изкривяваше. Нямаше облаци, небето беше чисто. През стъклото на колата така го определихме", разказва очевидка, която е била в автомобила заедно с още трима души и те също са успели да зърнат НЛО-то.

Сегашните обекти са наблюдавани от десетки хора, като снимки се разпространяват в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама