Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/12336570 www.bgdnes.bg

НЛО лети над Рилския манастир

Мистични полукръгове се появяват върху автомобилите 

Хълмовете са озарени от тайнствена светлина, местните са изумени от свръхестествени явления 

Извънземни кръжат с НЛО в небето над свещения за всички православни християни Рилски манастир. Това твърдят хора от кюстендилското село Падала, станали свидетели на необясними свръхестествени явления, които не спират да ги изумяват.

Реклама

"За мистериите в рилската местност говорят всички местни", разказа пред "България Днес" Елеонора Кръстева от София. В китното рилско селце тя има лятна вила и често пътува до Падала заедно със семейството си.

"Часът беше малко след 21 и след вечеря заедно с мъжа ми и нашата дъщеря седнахме да се насладим на красивата гледка към планината. И тогава видяхме нещо невероятно. Пред нас блесна ярка светлина, която озаряваше всичко наоколо, хълмовете бяха като окъпани от заревото. В небето ясно се открояваха три червени хоризонтални черти и три бели вертикални. И всичко това не беше нещо, което изчезва на мига и може да се определи като зрителна измама. И тримата наблюдавахме необяснимото явление в продължение на цели два часа. Ярките светлини се увеличаваха и намаляваха почти до изчезване. Но след това изгряваха отново, завръщаха се пак. Видяхме как по терасите на съседните къщи имаше хора като нас. Всички те също наблюдаваха свръхестественото явление и бяха изумени. В нашето семейство сме по-скоро скептици и никога не сме вярвали на истории за зелени човечета, които идват на Земята, за да правят експерименти. Но човек започва да си задава много въпроси, когато види нещо толкова въздействащо и необяснимо. Не можем да твърдим с абсолютна точност какъв е произходът на мистериозните светлини над Падала. Но със сигурност не беше нещо познато за нас", споделя за уникалното преживяване Кръстева.

Югозападният регион на България от години е известен с това, че там се случват свръхестествени явления. За това има свидетелства и на доста местни хора.

"Истината е, че никой няма обяснение за това, което се случва, както в небето над Рила, така и в самото селце Падала", казва Елеонора.

Странните случки в района са тема номер едно в разговорите между всички в райското рилско кътче. Така от дума на дума Елеонора научава за свръхестествените преживявания на свои съседи. Нейни комшии разказват как сутрин намирали по автомобилите си рисунки на полукръгове и други геометрични фигури. При опит да се даде контакт на стартера, се оказвало, че акумулаторите на колите са напълно изтощени. Дали това са някакви знаци, които извънземните изпращат, за да бъдат разчетени, е трудно да се каже. Факт е, че единственият човек в света, надарен с умението да разчита прочутите пиктограми, появяващи се на различни места по света, беше българката Мариана Везнева. Феноменалната ни сънародничка почина на 24 февруари 2021 г., но нейни последователи продължават да тълкуват и разкриват нейни предсказания за бъдещето.

"Събитията, които в момента разтърсват света, очевидно показват, че предупрежденията на Везнева са на път да се превърнат в реалност", коментира пред "България Днес" Албена Станева, един от доверените сътрудници на последния голям феномен на България. Дали това, което се случва в рилското село Падала, ни дава нови знаци, които трябва да бъдат разчетени, засега е трудно да се каже. Факт е, че темата за прояви на извънземен разум на Земята вече се коментира на най-високо равнище навсякъде по света. Едва ли е случайно, че американската космическа агенция НАСА наскоро съобщи, че събира екипи от учени, които да изследват все по-честата поява на свръхестествени явления в небето. Целта е експертите да разработят публичен доклад, който да повдигне булото зад мистериозните факти.

Сред най-убедените застъпници на тезата, че извънземен разум присъства от години на Земята, беше и българският учен Лъчезар Филипов, който ни напусна в края на миналата година. Но сега много от неговите думи и предположения сякаш започват да се превръщат в реалност.

Реклама
Реклама
Реклама