Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/12977279 www.bgdnes.bg

Пророкът на лейди Даяна - Жуселино Нобрега да Лус: Войната свършва през юли догодина

Няма да има ядрени бомби, нещата ще приключат след избора на нов президент на Америка, вещае ясновидецът

"Войната ще свърши през юли догодина, а атомни бомби няма да има."
Това сподели специално за "България Днес" бразилският ясновидец Жуселино Нобрега да Лус, който тези дни гостува в София. Жуселино е известен като пророка на лейди Даяна и с точните си предсказания, които отдава на пророчески сънища и математически изчисления. Човекът, познал за катастрофата в Чернобил и пожара в "Нотр Дам", е у нас по покана на Кармен Лазарова, която ще представи книгата си "Бъдещето на Земята между 2022 и 2047" с негови предсказания. Пред "България Днес" той направи и следните конкретни пророчества за страната ни:
- Силно земетресение с магнитуд 7,0 ще засегне Западна България на 24 май 2023 г.
- На 12 декември 2022 г. силни снеговалежи ще причинят разрушения и ще вземат жертви.
- На 6 януари 2023 г. срутване на стара сграда в столицата, която ще вземе жертви.
- От 2 януари 2023 г. криза с доставките на храни за България и за Европа. Китай става основна икономическа сила.
- На 6 януари 2026 г. железопътна катастрофа с жертви.
- На 12 март 2023 г. във Варна ще има буря, с вероятни жертви.
Да Лус, който е известен като духовния наставник на принцеса Даяна, ще сподели пред българските си фенове и още доста прозрения, които е записал на базата на емпирични науки, с които се занимавал от години. Според него чак след 2024 г. можем да очакваме смяна на политическата система и ново управление на България. "Ще дойдат нови хора, но няма да е лесно, поне 10 години ви чакат още да се лашкате натам-насам, докато изберете хора, които да ви направят силната нация, каквато сте, без да зависят от външни сили", смята Жуселино. Той уточни, че много уважава нашата петричка пророчица Ванга и че тя познава не само за България, но и за света, но разликата между тях двамата са точните дни и часове, в които той прави своите предсказания. "При мен това се случва нощем, някои неща ми идват насън, други ме озаряват в даден момент, като предсказанието идва във вид на цифри - дати, години, часове", казва прорицателят. Самият той не иска да плаши хората с лошите си прогнози, но ги казва и изпраща писма до тези, от които зависи промяната в нещата, за да може от ситуацията да се извлече най-доброто.

Реклама


"Ето сега знам, че 2040 година Антарктида ще се размрази, ще стане потоп и за да не изчезнат Гърция, Италия, Мароко и т.н., трябва да се построи 800-метрова стена на Гибралтарския проток. Това ще засегне и България в някаква степен, но няма да е силно", казва Жуселино.
Относно предсказанията, които дава и баба Ванга, че хората, които са извън България, трябва да се върнат до 2025 година, защото после няма да могат, бразилецът обясни: "Не защото ще има война, а защото през 2025 г. ще излезе нов вирус, който е като сестра на еболата, хеморагична треска от Африка, ще се пренесе през Испания, Сърбия и така в цял свят. Той е по-опасен от коронавируса. И отново страните ще ги затвори пандемията. Затова говорят и други прорицатели, не съм единствен", казва Жуселино.
Според Жуселино Путин ще управлява в Русия до 2026 г., когато на власт ще дойде друг човек, а за САЩ ситуацията е следната - на изборите в края на ноември властта ще я вземат републиканците. "Малко след това войната ще свърши, през юли, защото новият млад американски президент няма да има нужда да взима страна в този конфликт, и през следващото лято всичко ще свърши", казва бразилецът. Той също е категоричен, че България ще стане свидетел на среща от извънземен вид.
"НЛО ще дойдат 2029 година и при вас. Те нямат полза от това Вселената да е неустойчива и няма да допуснат да стане атомна война. Извънземните се грижат да го има баланса във всичко", смята пророкът.

Сънува като дете първия си сън за бъдещето

Нобрега има няколко висши образования, между които английска филология и международно право в университета в Хюстън. Учил е в Москва и Германия. Роден е на 7 март 1960 г. в град Флориано, Бразилия. На 9-годишна възраст сънува първия си пророчески сън. До 13-годишна възраст разказва на семейството си своите сънища, които баща му записва. След навършване на 13 години неговите духовни водачи го ориентират да пише писма до хора, чиито съдби вижда в съня си, или до политици, които могат да повлияят на големи групи от хора. Писмата се изпращат по пощата с обратна разписка. Жуселино има жена и четири деца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама