Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/8791600 www.bgdnes.bg

Рекорден брой НЛО у нас

- загл.

Близо 70 летящи чинии засечени за няколко седмици - подз.

Рекорд по засечени НЛО у нас през последните няколко седмици!
Близо 70 извънземни с техните неидентифицирани летящи обекти са прихванати над България. Най-често летящите чинии са виждани над Варна, Бургас, Добрич, Пловдив и Асеновград. Новината сподели пред "България Днес" уфологът Ценко Симеонов.
"Звънят ми от цяла България хора, без да се познават един друг. Случаите достигат вече 70 и идват все от интелигентни и образовани хора с висше образование. Те не смеят да казват публично какво са видели, защото ги е страх, че ще им се смеят. Но се кълнат, че са видели такива обекти във въздуха. И задължително трябва да се отбележи, че това не са спътниците, изстреляни от Илън Мъск. Те са със съвсем различна форма, големина и цвят", разказа пред вестника Симеонов.
Летящите обекти били с различни и често променящи се форма и цвят. В някои от случаите били единични, но в повечето присъствали по няколко летящи кораба във въздуха. Те оформяли кръг в небесното пространство или се подреждали в ромбоидна форма. След това се разпръсвали и отлитали най-често на изток, а не след дълго се връщали отново.
"Има осезаема активност в последно време и това не е случайно. Това са рептили, които бързат да напуснат Слънчевата система, тъй като не приемат случващото се на Земята. А именно -подготовката за чипирането на населението с ваксина срещу коронавируса. Такова внедрено чипче вече има в лекарство в Русия", отбелязва уфологът, който от години изследва извънземния разум и живот, а в родния Асеновград заснел извънземно без летящата си чиния само на около 20 метра разстояние.
"Те също си имат своята структура и йерархия. Разделят се на свои подкасти и много от тях се опълчват на случващото се. Затова можем да считаме, че НЛО-тата във въздуха са именно тези, несъгласни със задължителното ваксиниране и готвено чипиране рептили, които ни напускат", разсъждава Ценко Симеонов.


Срещите между хора и извънземни стават все по-чести. Това твърдение дойде и от международна среща на уфолози от цял свят, която се проведе в Ямбол. Зачестяването на появата на НЛО имало своето обяснение според специалистите, като това щяло да доведе до появата на повече хора като Петър Дънов и Ванга, които са споделяли информацията, която получавали от тях.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама