Реклама
https://www.bgdnes.bg/neveroyatni-istorii/article/14699284 www.bgdnes.bg

Дават коч за риболовец №1

Уникален армаган ще получи най-добрият рибар на култово състезание. Надпреварата ще се проведе на рибарник край пловдивското село Войводиново, научи "България Днес".

Участникът, който успее да издърпа най-голямо количество риба, ще си тръгне с... жив коч. Организаторите уточняват, че животното е младо - на година и три месеца. Най-добрият рибар сам ще може да определи съдбата му - дали ще остане на овнешки пържоли, или ще продължи да живее.

Реклама

От рибарник "При Илия" уточняват, че риболовното състезание е насрочено за 25 юни, неделя. За сребърния медалист ще има парична награда, а третият на почетната стълбичка ще получи правото на безплатен риболов на езерото. Водоемът е зарибен в шаран, пъстърва, бял амур, толстолоб и каракуда. 

СПОДЕЛЕТЕ С НАС ВАШИТЕ ЛОВНИ И РИБОЛОВНИ ТРОФЕИ. Разкажете ни любопитна лакърдия с пушка или въдица в ръка. Независимо колко е голяма рибата ви, покажете ни я. Изпращайте снимките и разказите си е-mail: [email protected] или с писмо на редакционния адрес и ние ще ги публикуваме.

Четете още

Успешен старт на новия сезон!

Успешен старт на новия сезон!

Вижте какви риби подпука музикантът Дани Милев в Гърция

Вижте какви риби подпука музикантът Дани Милев в Гърция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама