Реклама
https://www.bgdnes.bg/neveroyatni-istorii/article/15811056 www.bgdnes.bg

Нафрашкаха Гребния канал с ШАРАН за Балканската купа

Балканска купа по риболов се провежда този уикенд на Гребния канал в Пловдив. 36 отбора на плувка, 17 на фидер с кошница, 13 на метод фидер и 12 отбора деца, юноши и девойки окупират водоема, кръстосвайки въдици в оспорвано състезание. Лови се на северния бряг.

За целта от Българската федерация по риболовни спортове зариби канала с половин тон шаран. Рибите са със средно тегло около килограм и очакванията са именно те да бъдат основният улов за състезателите. Иначе във водите плуват големи бели амури, толстолоби, както и каракуди.

Реклама

Първият манш за плувкаджиите е в събота от 10 до 14 часа, а вторият - в неделя. За фидеристите състезанието продължава с един час повече - до 15 часа. За 17 часа е предвидено награждаването на призьорите.

СПОДЕЛЕТЕ С НАС ВАШИТЕ ЛОВНИ И РИБОЛОВНИ ТРОФЕИ. Разкажете ни любопитна лакърдия с пушка или въдица в ръка. Независимо колко е голяма рибата ви, покажете ни я. Изпращайте снимките и разказите си е-mail: [email protected] или с писмо на редакционния адрес и ние ще ги публикуваме.

Четете още

Нещо се случи на Дружбенското езеро в столицата...

Нещо се случи на Дружбенското езеро в столицата...

Искате да уловите трофеен БЯЛ АМУР? Идете на Дунав!

Искате да уловите трофеен БЯЛ АМУР? Идете на Дунав!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама