Реклама
https://www.bgdnes.bg/neveroyatni-istorii/article/5826686 www.bgdnes.bg

Уфологът Ценко Симеонов: Видях извънземно от 20 метра

Контактите на хора с НЛО зачестиха, ще има повече хора като Дънов и Ванга

Извънземно на около 20 метра от себе си заснел в Асеновград уфологът Ценко Симеонов. Интересен факт е, че то се носело във въздуха, но без летяща чиния.
Все по-често пък се случват срещи на хора с извънземни, обясняват уфолози, които имаха Международна конференция у нас в Ямбол преди седмица.


Зачестяването на появата на НЛО имало своето обяснение, като това щяло да доведе до появата на повече хора като Петър Дънов и Ванга, които са споделяли информацията, която получавали от тях.
"На 16 септември заснех летяща чиния до Асеновград, когато отидох до Асеновата крепост. Бях там сутринта. Заснемал съм НЛО на различни места, където и да отида, те се появяват. Досега не съм давал тези снимки да бъдат публикувани. Интересен факт е, че има и една снимка, на която заснех реално извънземно отново в Асеновград. Това стана преди няколко години - беше на 12 декември 2012 година в центъра на града. Беше преди Нова година и Коледа и го видях в небето. Снимах го във въздуха горе над града. Като вдигнах апарата, то седеше там. Беше на около 25 метра над мен, левитираше", обясни пред вестника уфологът Ценко Симеонов.

Реклама


Тенденциите и по света сред уфолозите показват, че контактите на НЛО с нормални хора все повече зачестяват през последните години. Това е и една от темите, които са се разисквали на Международната НЛО конференцията в Ямбол, която се проведе на 15-и и 16-и този месец. Причина за по-честия контакт на хора с извънземни е това, че се увеличава интелигентността на расата ни, обяснява Ценко Симеонов.
"Колкото повече се увеличава интелигентността на цивилизацията ни, толкова повече възможността ни да приемем дадено същество, което не отговаря на представите ни, на триизмерните ни възприятия, се увеличава. Въпреки всичко съзнанието на повечето хора все още не е готово. Всичко е свързано с преражданията и с това колко стар е духът на един човек. Когато преражданията са много, тогава душата успява да осъществи по-лесно връзка със съзнание-тяло и тогава по-лесно се възприемат тези неща. В същото време не означава, че когато една душа се е прераждала много пъти, тя се е издигнала духовно. Тя трябва да намери пътя, за да продължи духовното си израстване.


Ако се върнем в Средновековието, ще се види, че след утвърждаването на ръководната роля на църквата във всички сфери на човешкия живот всяко нещо, което не е обяснимо и не може да бъде ръководено, е обявено за еретизъм, магьосничество и дяволска работа. От тази гледна точка бавно и постепенно са започнали да се увеличават контактите с извънземни през годините. Така се стига до наши дни, когато те са доста по-чести. В тази връзка хора като баба Ванга, Петър Дънов, Нострадамус, Едгар Кейси са показали нещата, които са видели след контакт с тях. Предстои и именно увеличаване на хората като тях, които получават телепатична информация и правят открития", обяснява уфологът.
Според Симеонов именно това, че търсим отговорите, които са свързани с нас, с живота ни, води до увеличаване броят на хората, които могат да извършват телепатичен контакт с извънземни. Според него съществува понятие сред уфолозите като Космическа галактическа конфедерация, в която по-напредналите цивилизации са се обединили и тя има закони за ненамеса при случаи с планети като нашата в първите етапи от развитието им.
За съществуването на извънземни и знанието на Ватикана за този факт съобщи пък преди седмица Уикилийкс. Там публикуваха имейли с кореспонденция между бившия американски астронавт Едгар Мичъл и Джон Подеста, който по това време работи в администрацията на президента Барак Обама. В момента Подеста е директор на кампанията на Хилари Клинтън. Разговорите са от 2015 г., като Мичъл е поискал спешна среща с Подеста, за да обсъдят плановете на САЩ да разкрие съществуването на извънземни форми на живот. Според имейл на Мичъл на въпросната среща ще присъства и негов колега, който ще съобщи, че „Ватиканът знае за съществуването на извънземни“. Няколко дни по-късно във втори мейл, изпратен от Мичъл, се казва, че „извънземен интелект помага на хората да усвоят енергията от нулева точка“. Имейлът съдържа и изречението: „Те няма да толерират военно насилие както на Земята, така и в Космоса“.
"Човечеството не трябва да знае нищо, то трябва да се страхува, да бъде водено за носа и да бъде сляпо и глухо. По този начин ни управляват. Преди 2-3 г. имаше доста голям натиск от обществени организации и уфологични мрежи да се разсекретят НЛО документите и много страни го направиха. Но те разсекретиха такива относно това, че разследването на голяма част от сигналите за НЛО са били или в крайна сметка хеликоптери или нови изпитания на летателни апарати, които са били секретни, и така нататък", коментира уфологът Симеонов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама