Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13748635 www.bgdnes.bg

Маги Джанаварова влиза БРЕМЕННА в "Капките"


 Певицата пази в тайна таткото на бебето

Маги Джанаварова влиза бременна в "Капките". Певицата обясни, че очаква първа рожба, преди дни, а от тази вечер е участник в благотворителния сезон на имитаторското шоу.
Изпълнителката обяви по любопитен начин за щастливото събитие. Джанаварова качи клип, в който събира най-важните за нея моменти от изминалата година.

Финалът на видеото разкрива радостната новина. Маги показва положителен тест за бременност и първа снимка на очакваната рожба от видеозона.
По всичко личи, че красивата изпълнителка не е в началото на своята бременност. Въпреки това коремът на Джанаварова все още е незабележим. Преди седмица тя се появи в тв студио, но изобщо не изглежда напълняла или бременна.

Реклама

Маги вече е научила пола на бебето, но от суеверие го крие. Знаят само тя, таткото и близките им.
Като стана дума за бащата, Маги продължава да не разкрива кой е мъжът до нея. От повече от година тя излиза с мистериозен за публичното пространство господин. Джанаварова умело крие лицето и името на човека, от когато скоро ще роди.

Очаква се бебето на Джанаварова да проплаче през пролетта. Маги и любимият й вече са избрали име на наследника си. Скоро ще започнат да обзавеждат детската стая. След няколко седмици пък Джанаварова ще слезе от музикалната сцена. Един от последните й ангажименти, преди да излезе в майчинство, ще бъде на сцената на "Капките". Въпреки че не й лесно покрай бременността, тя се навива да участва в благотворителния сезон на шоуто, който стартира снощи.

Маги от години искаше да стане майка, но все удряше на камък с връзките си. Чак на 34 години тя намира голямата любов, с която е готова да създаде семейство.

Четете още

Джанаварова се чекне на фотьойл

Джанаварова се чекне на фотьойл

Маги Джанаварова е краен оптимист

Маги Джанаварова е краен оптимист

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама