Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13767693 www.bgdnes.bg

Софка с нови бомби

Ромската перла с пълна промяна - разхожда бразилско дупе, наду и джуки

На куп корекции се подлага Софи Маринова пред няколко седмици, разбра "България Днес". Ромската перла се тунингова яко месец след като навърши 47 години.

Изпълнителката не на един и два хита претърпява пълна промяна след козметичните процедури. Тя плаща немалка сума на един от най-добрите пластични хирурзи в България, за да изглежда още по-красива и прекрасна.

Реклама

Ромската перла ляга под ножа, за да повдигне силиконовия си бюст. Също така певицата леко уголемява и бомбите. Според клюкарите Софи налива още 500 кубика в пазвите.

Новите гърди на Софи веднага направиха впечатление на гостите на дискотеки и кръчми, където Маринова наскоро има изяви. Изпълнителката избира рокли и тоалети, които да подчертаят пищния й нов бюст.

Софи регулярно през годините се подлага на операция за повдигане. Певицата сложи силикон преди повече от десетилетие. Но редовно ляга под ножа, за да стоят гърдите й още по-красиво.

Ромската перла не тунингова само бюста си. Софка си слага и доста модерното напоследък бразилско дупе. Певицата налива куп мазнини в задните си части, което прави Д-то й още по-пищно. Маринова от години мечтаела да има по-изваяна форма на задните си части. И решава, че вече е време да последва примера на много свои колежки и приятелки, които фръцкат бразилско дупе.

Най-новата корекция на Софи Маринова е в устните. Ромската перла надува джуки, но не толкова драстично, както правят много млади девойки. От последните снимка на певицата е видно, че устните на изпълнителката са още по-удебелени.

Интервенциите не се харесват на всички фенове на Софчето. Според тях любимката им е започнала да замязва на останалите си колежки след операциите. И е загубила своята идентичност.

"Превръщаш се в някаква вманиачена силиконка. Бъди истинска, а не изкуствена", пише последовател на Софи под една от новите й снимки.

Четете още

Софи Маринова: Живея за мига!

Софи Маринова: Живея за мига!

Лоренцо на Софка не иска да пее

Лоренцо на Софка не иска да пее

Гринго излязъл от панделата

Гринго излязъл от панделата

Софка с нов мъж, щял да я обича повече от Гринго

Софка с нов мъж, щял да я обича повече от Гринго

Реклама
Реклама
Реклама