Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13782055 www.bgdnes.bg

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Вижте как дъщерята на Радев му ходи на гости в президентството

Красавицата пристига с личната си кола да обядва с баща си

Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев му дойде на гости в Президентството видяха папараците на "България Днес".

Актрисата пристигна с личната си кола и влезе от вътрешния вход при татко си.

Точно по обедно време, къдрокосата Дарина Радева пристигна с черното си "Пежо" до Президенството и остави колата там.

Реклама

Облечена в черен панталон, маркови кецове и черен шлифер, с разпусната коса, Дари побърза да влезе в сградата на "Дондуков" 2, ровейки в модерната си чанта с апликация на "Сътворението на Адам" от Микеланджело.

 Красивата мацка търсеше телефона си, за да извести татко си, че идва да го вземе, за да обядват заедно. Напоследък по-голямата дъщеря на президента често прекарва свободното си време в неговата компания, като двамата не само се хранят заедно, но и спортуват, ходят на театър и се забавляват.

Румен Радев не пропуска да присъства на всички премиери на дъщеря си в НАТФИЗ "Кр. Сарафов". Момичето е талантливо и вече участва я няколко постановки. Режисьорът Максим Генчев също я покани да участва в негов филм.

Класът на Дарина Павлова е пълен с бъдещи звезди, по думите на проф. Пенко Господинов, който го е превърнал в "Златен", защото всички в него се представят убедително.

С дъщерята на президента, актьорът се познава от кандидатстудентските изпити. Впоследствие разбрал, че е наследница на Румен Радев.

Интересът към театъра на Дарина Радева не е отскоро. От 9 клас тя е в трупата на 35 училище "Ле Страпонтен" ("страпонте" от френски език означава допълнително столче в театъра). "Корените на душата са й вплетени в гората", гласи загадъчното описание към серия от снимки в Instagram профила на класа от НАТФИЗ, а личният профил на Дарина в Instagram доказва, че е не само артистична натура, но и красива млада дама с визия на модел.

Президентът Радев има и друго дете - син Георги, който в момента е студент.

Четете още

Режисьорът Максим Генчев: Няма да сменя дъщерята на Радев!

Режисьорът Максим Генчев: Няма да сменя дъщерята на Радев!

Фотобомбите на 2022 г.

Фотобомбите на 2022 г.

Ето го гаджето на дъщерята на Радев

Ето го гаджето на дъщерята на Радев

Щерката на президента Радев секси на село

Щерката на президента Радев секси на село

Реклама
Реклама
Реклама