Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13783678 www.bgdnes.bg

Бившата съпруга на актьора: Напуснах Васко заради ревност и тормоз!

"На 8 ноември 2021 г. моят бивш съпруг Васил Драганов ме нападна на тролейбусната спирка пред децата ни Любов и Давид. Издърпа ме от тролея, за да не мога да се кача с тях и да ги заведа на тренировка. Първо упражни върху мен вербално насилие на спирката, след това започна да ме рита. Някои от ударите попаднаха върху чантата ми, но други - върху тялото. После ме завлече в близките храсти и продължи, а по едно време ме блъсна и аз паднах по лице на земята. Ударих си гърдите. Отидох в "Пирогов" и въпреки че нямах видими вътрешни и външни наранявания, заведох дело срещу него", разказа за "България Днес" Андреа, експоловинката на популярния комик.

"Аз спечелих това дело. Доказа се, че бившата ми половинка е привлякла сестра си за свидетел, но тя в този момент не е била на това място. Затова обмислям дали да не дам сестрата на бившата ми съпруга под съд за лъжесвидетелстване", контрира от своя страна за вестника Васил Драганов.

Реклама

"Моят клиент спечели делото на първа инстанция. Андреа се отказа да обжалва. Това е отговорно решение в името на децата им", подчерта за "България Днес" адвокатката на актьора Зарухи Задихян.

Бившата брачна половинка на Драганов, която в момента е журналист в голяма бг медия, сподели за вестника, че причина за тяхната драматична раздяла е неговата ревност.

"Последния път, когато нещата вече ескалираха необратимо, бе след моя среща с приятелки след пандемията. Бяхме на тази среща заедно със сестра ми. Но Васил започна да ми крещи и да ме обвинява. Намеси се на негова страна и майка му", твърди подробности от "войната на семейство Драганови" екссъпругата на известния актьор.

Тя добави, че наистина очаква дете от новия си приятел.

"Пресилено е, че Васил ни е запознал. Бяхме в обща компания. Новият ми любим изобщо не е дядо, а е почти на възрастта на бившия ми съпруг, който е по-голям от мен с девет години. Новият ми приятел е завършил НАТФИЗ, работил е в НДК в екипа на покойния Димитър Цонев... Сменил е няколко професии, но е искал да си изкарва честно хляба, както прави и в момента. Занимава се с ресторантьорски бизнес и неговите работодатели са много доволни от него", категорична е Андреа.

Тя признава, че наистина очаква дете от новия мъж до себе си. "Това е много лична тема и не бих искала да я коментирам, но когато двама души се обичат, те искат да продължат любовта си в свое дете. Моят приятел има син от първия си брак, аз съм много привързана към децата ми от Васил, но двамата искаме да имаме и наше общо дете", разказа още бившата жена на звездата от "Столичани в повече".

В името на Любов и Давид журналистката и актьорът се споразумели за равни права върху децата си.

Реклама

"Тя сама не знае колко се обичаме все още", каза за вестника Васил Драганов.

Героят от "Комиците" уточни, че съдът е оставил децата да живеят при него, като майката е получила правото да ги вижда само в контактен център.

"Ние не искаме обаче тяхната психика да страда. Сега вече се виждам по всяко време с Любов и Давид, извеждам ги на пица, готвя им, общуваме си непрекъснато", не скри радостта си експоловинката на топактьора.

Андреа отрече да има финансови и материални претенции към бившия си мъж.

"Когато се запознахме, Васил живееше в една стаичка. После, когато се оженихме, родителите ми заминаха за Белград, тъй като баща ми е дипломат, и първо живяхме в къщата на баба ми и леля ми в Драгалевци, после още три години - в апартамента на родителите ми в "Младост", сподели за "България Днес" журналистката.

Екссъпругата на Васил Драганов твърди, че когато изтеглил кредита, за да си купят свое жилище, той я накарал да подпише документ, че се отказва от всякакви претенции върху имота. "Бях много млада, обичах го и му се доверих", мотивира се бившата на Васил Драганов.

Четете още

Актьорът Васил Драганов: Жена ми е бременна от кебапчия!

Актьорът Васил Драганов: Жена ми е бременна от кебапчия!

Деян Донков вместо Чочо в "Хъшове", Рачков липсва

Деян Донков вместо Чочо в "Хъшове", Рачков липсва

Васил Драганов по стъпките на Зуека

Васил Драганов по стъпките на Зуека

Любов и спектакъл под звездите

Любов и спектакъл под звездите

Реклама
Реклама
Реклама