Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13809320 www.bgdnes.bg

Танцьорката по ориенталски танци Мони Зенгиннер Няма да кажа участвам ли в "Ергенът"!

Харесвам всички риалити формати, но бих се включила само в тези с висок рейтинг

Коя е тя

Името на танцьорката по ориенталски танци Мони Зенгиннер нашумя веднага след като се появи видео, показващо част от лицата на участничките в предстоящия сезон на предаването "Ергенът". Екзотичната красавица първа бе разпозната от голяма част от зрителите на шоуто, защото от години е една от най-известните танцьорки в своята област. Видеа с нейни кръшни движения са едни от най-гледаните в социалните мрежи, наскоро се появи и в клип на фолкпевеца Фики. Макар момичетата в предаването да имат забрана да говорят за шоуто, нейното участие е сигурно. С екстравагантната си визия със сигурност ще бъде една от най-обсъжданите кандидатки за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

Реклама

- Мони, името ви се завъртя и около предаването "Ергенът". Според фенове на предаването обаче рекламното видео не е с истински участнички. Можете ли да разкриете нещо повече?

- Ще си замълча, за да ви е по-интересно, когато предаването стартира. Гледайте и ще разберете.

- В какво риалити бихте участвали?

- Харесвам да гледам почти всички риалити формати, но бих участвала само в тези с най-висок рейтинг.

- Бихте ли участвали в конкурс от рода "Мис Плеймейт"?

- Не харесвам тези конкурси. Времето, в което такъв тип изява носеше някакви реални дивиденти освен 5-минутна слава и непотребна и нe толкова престижна титла, мина отдавна.

- Разкажете нещо повече за вас?

- На 21 съм, родена съм и живея във Варна. Тази година ми предстои да завърша магистратурата си. Както обичам да казвам, по образование съм мениджър, по призвание и практика съм артист.

Реклама

- От колко време се занимавате с ориенталски танци, как се запалихте?

- Занимавам се от 5 години. Нямало е човек, причина или обстоятелства, които са запалили интереса ми към танците. Винаги съм знаела колко съм талантлива и в каква посока искам да се развивам, затова и стартирах толкова рано, едва на 16 години.

- Какво не знаят хората за този тип танци. Достатъчно популярни ли са у нас?

- Голяма част от хората не знаят,че има разлика между белиденс и кючек. В България ориенталските танци не са особено разпространени. Малко са школите, в които се преподават, а още по-малко са танцьорките, които ходят активно по участия и изяви.

- Вие къде сте се учила?

- В продължение на няколко месеца съм посещавала уроци, които ме научиха на някои базови движения и ми дадоха основата, върху която сама започнах да развивам своя собствен стил, който отговаря на музиката, която слушаме в България. Сигурна съм, че това е причината да съм толкова търсена. Стилът ми не попада нито в графа ориенталски танци, нито в графа кючек. Това, което правя, е интересна интерпретация на кючек, поднесена в белиденс стил.

- Как попаднахте в клипа на Фики?

- Не съм "попаднала" случайно в клипа. С мен се свърза Люси Иларионов и ми отправи покана. Разбира се, приех веднага. Бях убедена, че проект, върху който работят завършени професионалисти като Фики и Люси Иларионов, ще бъде хит. Така и стана.

- Разкажете нещо повече за снимачния процес и за самия Фики, лесно ли се работи с него?

- Снимачният процес беше дълъг и изтощителен, но много приятен. С Фики се работи лесно. Той е точно такъв, какъвто сме го виждали в различните предавания - позитивен, усмихнат и възпитан.

- Имате ли амбиции да се изявявате в още клипове и като цяло пред камера?

- Разбира се, обичам да съм пред камера и виждам, че е взаимно. Тепърва започвам да запознавам широката аудитория със себе си.

Четете още

Кючекиня тренира бой с мечове

Кючекиня тренира бой с мечове

Кючекчийка обикаля света на стоп

Кючекчийка обикаля света на стоп

Фърги отслабнала с кючеци
Фърги отслабнала с кючеци

Фърги отслабнала с кючеци

ЦСКА друса кючек след победата

ЦСКА друса кючек след победата

Реклама
Реклама
Реклама