Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13815927 www.bgdnes.bg

Снахата на Бекъм на съд

Бащата на Никола искал да отмени церемонията

Снахата на Дейвид и Виктория Бекъм - Никола Пелц, бе дадена на съд. Делото срещу нея, майка й и дизайнера Риши Пател е заведено от организаторите на сватбата й с Бруклин Бекъм.

Никол Брагин и Ариана Грихалба търсят обезщетение от най-малко 41 000 паунда плюс разходите. Това се случва дни след като бащата на Никола - Нелсън, заведе дело срещу тях, изисквайки депозита си от 132 000 паунда. Таткото твърди, че са били уволнени заради предполагаеми грешки седмици преди сватбата в имението на фамилия Пелц във Флорида.

Реклама

Организаторите отговарят с насрещен иск в съда в Маями за нарушаване на договора, като прилагат цялата кореспонденция с фамилията. Те наричат Нелсън "побойник милиардер". Твърдят, че 80-годишният бизнесмен обявил сватбата на Никола с Бруклин за "гов**но шоу". Искал да я отмени напълно, а съпругата му го молила да не го прави - от страх да не унищожи кариерата на Никола в киното. През цялото време Виктория нарочно е държана в неведение за плановете за сватбата. 

В жалбата им се върди, че Никола е похарчила 83 000 паунда само за прическа и грим. Имала дълъг списък от изисквания и дребни оплаквания. Едно от тях било, че цветята не са достатъчно бели.

"Никола трябва да се тревожи какво ще направи развалената й репутация за нейната актьорска кариера", споделя близък до фамилията пред "Сън". 

Това е голям удар за актрисата от "Трансформърс". Пелц наскоро получи първата си роля след сватбата миналата пролет. Снима се в тв драма на "Дисни". Но репутацията й сериозно пострада покрай слуховете за скандал с Виктория. Настоящият може да я досъсипе, твърдят медиите в Америка.

Четете още

Виктория отново на сцената
Виктория отново на сцената

Виктория отново на сцената

Ромео Бекъм се събра с бившата

Ромео Бекъм се събра с бившата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама