Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13836090 www.bgdnes.bg

Краси Радков и жена му скрепиха брака си с "Един за друг"

Сега сме все заедно, преди това - не точно, оплака се комикът

Актьорът Краси Радков и съпругата му Станислава скрепиха брака си с участието си в предаването "Един за друг". Това сподели комикът на Слави, който разкри, че с половинката си се опознават отново като за първи път.

"От много ангажименти и работа и аз, и тя нямахме време един за друг. Сега сме постоянно заедно и това е много хубаво, докато преди това - не точно, постоянно всеки имаше ангажимент към нещо", искрено призна Краси.

Реклама

В последните години графикът на Радков е изключително натоварен. Освен ангажиментите си в телевизията на Слави Трифонов той се изявяваше и в други предавания, отделно не отказва участия на частни събирания като водещ. Благодарение на работата си Краси безпроблемно осигурява добър стандарт на живот на семейството си, но с половинката си постепенно се отдалечават.

Макар винаги да е пазил дистанция относно личния си живот, многократно се е появявала информация за разногласия между Краси и Станислава.

Последният слух за крах в отношенията им тръгна в началото на годината, тъй като Ганчева нито веднъж не се появи в предаването "Като две капки вода", където участва тогава мъжът й. Актрисата бе в публиката на финала за подкрепа, но малко след това се заговори за нейна връзка с млад актьор. В крайна сметка Станислава сложи край на слуховете, като започна официално да се подписва с фамилията на мъжа си. "Да сме се разделили, глупости пълни", каза Стаси.

Преди да се роди синът им Теодор, двамата също са преживели трудности.

"Имали сме много тежки моменти. Синът ни е много дълго чакано дете. Винаги съм искала деца, но не се получиха нещата. В едни момент бях загубила вяра и желание, но Краси тогава бе човекът, който ме накара да продължим. Нямаше как да го кръстим освен Теодор - Божи дар", разказа преди време Станислава.

Ководещите на Емо Чолаков в предаването "Един за друг" са истински пример за хубаво семейство според феновете на Нова тв.

"Зрителите не са виждали толкова много любов, каквато и аз видях тук в предаването на Краси към Стаси и обратното. Рядко може любовта на двама човека да устои на времето и житейските обрати толкова дълго време", сподели и Чолаков, който е основният водещ в шоуто.

Четете още

Краси Радков ходи бос на първата среща с жена си

Краси Радков ходи бос на първата среща с жена си

20 бона от "Един за друг" за Краси Радков и жена му

20 бона от "Един за друг" за Краси Радков и жена му

Жената на Краси Радков опроверга раздяла

Жената на Краси Радков опроверга раздяла

Краси Радков води жената в Доминикана

Краси Радков води жената в Доминикана

Реклама
Реклама
Реклама