Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13844729 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Андреа: Спасиха ме от много тежко заболяване!

Остана ми малък белег, а написаха, че имам косми по корема, каза попфолк звездата

Андреа за първи път разкри строго пазени тайни от кариерата и личния си живот. Направи го в интервю за тик ток канала "На чашка с Глориа и приятели" на една от най-популярните транссексуални жени у нас - Глориа Йорданова

Реклама

"Оздравях от много тежко заболяване", сподели попфолк звездата. Всичко започнало с рутинно посещение в известна клиника в Турция, където певицата била заведена от своята приятелка Моника Валериева. Целта на Андреа била да си направи профилактичен преглед, защото гърдите й вече "навършвали" 10 години.

"Беше много тъжно преживяване. Аз всъщност не отидох да се разкрасявам. Отидох с мисъл в главата, че имам рак", изповядва изпълнителката.

"Аз от малка имам такива усещания, предусещания, че нещо има... Казах на д-р Онур, който също беше работил по Моника Валериева: "Аз имам рак". Просто бях сигурна в това нещо", връща лентата назад към един от най-тежките моменти в живота си певицата.

Докторът преценил, че без ядрено-магнитен резонанс няма как да бъде установено дали лошото предчувствие на известната пациентка е вярно, или не. Като малък кошмар описва Андреа процедурата, най-вече заради неприятните шумове в главата й. "Много гадно нещо!", оплаква се неустоимата блондинка. Единственото, което я спасило да не изпадне в тотална паника, били любимите й "Четири годишни времена" на Вивалди, които й пуснали в слушалките.

"Докторът каза: "ОК, нямаш рак, но е хубаво да сменим гърдите...". Аз исках да ги намалим, защото вече бяха започнали да ми тежат. Докторът се съгласи и изведнъж, каква ирония, точно между гърдите ми видя една бенка. Попита ме: "Какво е това?". Обясних му, че това е бенка, която е от доста време там", разказва Андреа.

"Не ми харесва, че е лилава", били думите на лекаря на Моника Валериева. Той веднага повикал свои колеги онколози от клиниката.

Реклама

"Направиха биопсия и се оказа, че имам злокачествен тумор на слънчевия сплит. Докторът ми каза, че ще използва, че съм под упойка, когато изрязва гърдите, за да отстрани и образуванието", описва преживения ад ексизбраницата на Кобрата.

Тя уточни, че "когато излязла от упойката, не я болели гърдите, а мястото, където е бил ракът".

"Лекарят каза, че ракът е бил много надълбоко. Виждаш ли какво нещо е предусещането", добави Андреа, обръщайки се към своята събеседничка Глориа.

Попфолк звездата каза още, че вече е напълно здрава.

"Пуснаха ми изследвания, слава богу, няма разсейки. Докторът се е постарал да отстрани всичко", благодарна е Андреа.

По думите на изпълнителката всичко лошо е останало зад гърба й, а за драматичното преживяване сега й напомня единствено малкият белег от операцията. Тя обаче призна, че е отнесла подигравки заради малката черта под гърдите си. Затова обмисляла дали да не си направи фотошоп, но променила решението си.

"Казах си: Аз това съм го преживяла, минала съм го... Нека остане." А те написаха: "Андреа с косми по корема". Колко са жестоки хората!", не скрива огорчението си бившата половинка на шампиона.

Четете още

Андреа на война с Кобрата

Андреа на война с Кобрата

Андреа се снима без гащи

Андреа се снима без гащи

Андреа урежда ангажименти

Андреа урежда ангажименти

Грип повали Андреа

Грип повали Андреа

Реклама
Реклама
Реклама