Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13849872 www.bgdnes.bg

Николаос Цитиридис: Полицаи ме джобиха, докато снимам новия сезон на шоуто

"Спряха ме полицаи, докато снимахме промото за новия сезон на шоуто. Излязох с колата от локацията за снимки без документи. След като видях палката на полицията спрях и си подадох главата, за да видят, че не съм заплаха за обществото и да обясня, че сме в снимачен процес. Органите на реда не ме разпознаха и ми казаха да изляза от автомобила. Докато се обадя да ми донесат документите започнаха да ме джобят и проверяват след което ме качиха в патрулката. Когато дойде буса, който ми носеше документите полицаите се засмяха и ми казаха:

"Ей Цитиридка, ние се шегуваме с теб, защото ти се шегуваш с нас". Довечера ще бъдат в студиото, да гледат на живо", това разказа Николаос Цитиридис в предаването "Преди обед" по "Би Ти Ви". Водещият сподели, че в тези 55 дни, когато шоуто му го няма, той не спира да работи и е щастлив, че от тази вечер зрителите ще могат да гледат обновено "Шоуто на Николаус Цитиридис"

"Първият ни гост довечера ще е Димитър Бербатов. Много се вълнувам от срещата с него. Искам да извяда от Бербатов страна, която до сега не са виждали зрителите. Победителката от последния сезон на "Гласът на България" Жаклин Таракчи ще е новата перла в бенда на вечерното предаване. Тя ще бъде част и от видеата които засменаме", разказа водещият

Четете още

"Гласът на България" Жаклин Таракчи:  Сутрин съм на училище, следобед в шоуто на Цитиридис

"Гласът на България" Жаклин Таракчи: Сутрин съм на училище, следобед в шоуто на Цитиридис

Цитиридис в отпуск 2 седмици

Цитиридис в отпуск 2 седмици

Цитиридис и "Гласът на България" на площада за ЧНГ

Цитиридис и "Гласът на България" на площада за ЧНГ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама