Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13862481 www.bgdnes.bg

Ваня Джаферович изгоря с комбайнерски тен (Видео)

Подцених доминиканското слънце, оплаква се от жегата водещият

Голяма горещина мъчи участниците, но и водещия на риалити шоуто "Сървайвър". Тази година то се провежда на остров в Доминиканската република. Термометрите понякога надхвърлят 30 градуса по Целзий, а нощем не падат под 23. 

Ваня Джаферович, който този сезон замени Владо Карамазов като лице на играта, има сериозни проблеми. Той е изгорял като комбайнер на тениска. Самият водещ качи видео, на което се е съблякъл и показва как е силно зачервен в областта на шията и гърдите. 

Реклама

"Подцених малко доминиканското слънце. Как да оправя това нещо сега, кажете ми", пита Джаферович. За негово съжаление той е далеч от България и не може да заложи на изпитаната рецепта с кисело мляко, която се прави при слънчеви изгаряния. Бившият футболист вече е взел нужните мерки и е започнал да се маже със слънцезащитни кремове, за да предпазва кожата си. С такива екстри обаче не могат да се ползват участниците от двете племена, които също започват да добиват силен тен, а играта ще продължи цели 90 дни. 

"Сървайвър се завръща, а аз с носталгия се връщам 9 години назад и към това незабравимо приключение, което тотално промени живота ми. Безсънни нощи, глад, мизерия, радост, тъга и спомени за цял живот. Сървайвър не е за всеки, но е нещо, което те хваща за гърлото, влиза ти във вените и никога не те пуска", споделя Джаферович. 

Наблюдателни зрители констатираха, че Ваня никога не маха брачната си халка от лявата ръка. Неговата съпруга Евгения също е бивша участничка от "Сървайвър". Забелязани бяха и палмите, татуирани на рамото на Ваня, като имаше предположения, че те са направени именно за спомен от приключенската игра. Истината е друга. Татуировката е посветена на любимите актьори на водещия Ал Пачино в кадър от филма "Белязаният" (1983 г.). На другото рамо пък Ваня си е татуирал друг емблематичен актьор - Джеймс Дийн. 

"Винаги съм бил фен на филмите, по-специално на старите филми. Джеймс Дийн е един от най-любимите актьори. Дойде ми просто така да си го татуирам. Имам и татуировка с Ал Пачино на другото ми рамо. Замислял съм се, че един ден мога да си направя татуировка на "Сървайвър", защото ми е любимата игра", признава Джаферович.

Върху него се излива доста критика за това как води шоуто и заради разваления му български. Хърватинът дори поиска прошка от зрителите в едно от излъчванията и разкри, че чете негативните коментари за себе си в социалните мрежи.

"Ще се постарая да науча българския по-добре", каза той.

Четете още

Джаферович иска прошка от зрителите на "Сървайвър", закани се, че ще научи български

Джаферович иска прошка от зрителите на "Сървайвър", закани се, че ще научи български

Бунт срещу Джаферович, не знае български

Бунт срещу Джаферович, не знае български

Реклама
Реклама
Реклама