Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13884787 www.bgdnes.bg

Българите са по-добри любовници от американците! обяви Наталия Кобилкина пред британското издание "Дейли стар"

Сексинструкторката помогнала под юргана на половин милион души

Наталия Кобилкина е помогнала на половин милион души да станат по-добри любовници.

Това става ясно от материал с нея в популярното британско издание "Дейли стар". В него сексоложката, която е представена като "сексперт", разкрива защо континенталните европейци, включително и българите, както и британците са по-добри под юргана от американците.

"В големите градове като Ню Йорк хората нямат време. САЩ имат "култура на бързо хранене и бързи връзки". Те се срещат, "бам, бам" и довиждане", разкрива наблюденията си 39-годишната експертка по интимни отношения, която установила, че отвъд океана масово правят секс още след първата среща.

Реклама

"Британските мъже могат да дойдат с цветя на първата среща и кутия шоколадови бонбони. Понякога те са готови да предложат повече от времето си. Да си джентълмен никога не е старомодно", добавя в материала Кобилкина, която преди време призова българските мъже да не се мислят за "сексмашини".

"Много двойки идват при мен след 15 години брак и казват, че нямат сексуален живот. Когато говорим, е невероятно, защото след това правят най-добрия секс в живота си. Ако искаш нещо, кажи го, не очаквай партньорът ти да го познае", изтъква още Кобилкина, която напусна България и вече живее в Англия.

Четете още

Кобилкина дава акъл за принц Хари

Кобилкина дава акъл за принц Хари

Анелия търси съвети от Кобилкина

Анелия търси съвети от Кобилкина

Наталия Кобилкина: Не карам жените да просят!

Наталия Кобилкина: Не карам жените да просят!

Кобилкина учи дами да просят пари

Кобилкина учи дами да просят пари

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама